mój się podobno nazywa Cuba Tabaco hehe
taki fajny pomarańcz... w żywym (słonecznym) świetle wygląda zajebiaście! w kanciapie fajnie, a na scenie przy dobrym kojojowym oświetleniu bardzo bardzo
Californication's biggest fan!
"Yo, KFed, the little man in the boat?
He's up here, that's where he is!"
Masz pytanie odnośnie forum? Nie męcz admina, on i tak ma mase do roboty, napisz na gg/pw/mail. Moze coś ciekawego do dodania na forum? Czekam na wiadomości!
a możliwe że to ten kolor, choć troche inaczej wygląda na tym zdjęciu... do tego ja mam wcześniejszą generacje tych bębnów co widać z resztą po np. nieingerującym zawieszeniu
Ej mam pytanie do właściciela bebnów masz Emada +Remad ja też chce zakupic właśnie te naciągi na centralke moje pytanie czy jest to warte swojej ceny i czy rzeczywiście brzmienie po założeniu miażdży??
no miałem...
myślę, że poczekam jeszcze aż uzbieram więcej kasy. za ok. miesiąc będę miał prawie 1000zł, ale będę zbierał dalej .
lecz myślę, że pierw wymienię sam werbel i blachy hi-hatu. Ale nie ma co planować, bo plany jak zwykle nie wychodzą.. zobaczymy jak będą pieniądze.
..za kilka dni kupuję w końcu metronom: Korg Beat Lab.
@thedrummer93:
..na moim bębnach różnica stała się kolosalna.
Typowa miazga powstała po dokładnym umiejętnym zestrojeniu obu naciągów do dolnego D.
Ale strój szybko padł (klasa bębnów)... mimo wszytko nawet teraz kiedy mam zestrojone do słuchu (i szczerze.. na odwal.) to brzmienie bardzo mi się podoba i na prawdę jest dobre i powalające.
a czy są warte swojej ceny? w przypadku moich bębnów - myślę, że TAK.
a Ty na jakie beczki chcesz założyć ten komplet naciągów?
Moje beczki Sonor 503 series więc brzmienie powinno się zdecydowanie poprawić bo mam beznadziejne naciagi a klasa bebnów wiadomo bebny za 1450 zł uzywane więc też żadna super klasa w sumie to najniższa pólka prawie a na reszte bębnów mam już evansy więc nie potrzeba narazie mam evans hydraulic i na werbel power center a rezonanse jak narazie nie potrzebne mi