Witam!
Troche sie wstrzymywalem z tym aby napisac tu o swoim sprzecie, no bo zbytnio nie ma sie czym chwalić, ale z czasem... poza tym prosiłbym o wszelkie porady
Update 24.08.2011r.
Bębny:
TT 12 x 8 :Remo Pinstripe / Evans G1
TT 14 x 11 :Remo Pinstripe / Evans Resonant
FT 16 x 16 :Remo Pinstripe / Evans G1
BD 22 x 16 :Evans EMAD II / Evans EQ3 / Remo Falam Slam
SD 14 x 5,5Sonor 507 : Attack 2play thin / rezo by PDP
Talerze: 14Zildjian Scimitar Hi-Hat
16Zildjian Scimitar Crash
16Sabian AAX Metal Crash
16Paiste PST5 China
20Zildjian Scimitar Ride
Hardware:
Statyw Amati łamany x2
Statyw pod cowbell AmatiStatyw pod hihat TAMA
Statyw prosty Basix CBS100
Ramie Basix CBS800
Statyw pod werbel Amati
Stołek Amati
Clamp YAMAHA
Widze ze jeszcze ludzie grywaja na Amati Ja mialem taki sam klopot z tomem 10" na szczescie znalazlem toma i obrecz Bebny masz naprawde ladne, ale tylko w kwestii rady zaloz Remo Emperor powlekane, beda ladniej brzmialy
Stary!!!!!! Kocham Cię za te bębny :D:D:D
Też mam Amati w takim ustawieniu (bębny i blachy):D i Te Scimitary!...
Jakby ci kiedyś coś odwaliło i byś sprzedawał, to się kontaktuj, może akurat bedę miał kasę wtedy
SUPER!!!^^
A cowbella jakoś może przy werblu między rida a tt-12" albo nad kotłami jak już mówią o zmianie.
no i jeszcze raz... podobają mi się
_________________ hi-hat to tętno, stopa to serce.
Stary!!!!!! Kocham Cię za te bębny :D:D:D
Też mam Amati w takim ustawieniu (bębny i blachy):D i Te Scimitary!...
Jakby ci kiedyś coś odwaliło i byś sprzedawał, to się kontaktuj, może akurat bedę miał kasę wtedy
SUPER!!!^^
A cowbella jakoś może przy werblu między rida a tt-12 albo nad kotłami jak już mówią o zmianie.
no i jeszcze raz... podobają mi się
Cowbell robi tez za swego rodzaju "przeciwwage" dla Amatkowego chwiejacego sie statywu.
Nadszedł duży Update
W końcu Orion Twistera zastąpił Metal crash 16" SABIAN AAX.
Używany, z malutkim profesjonalnie zrobionym wycięciem.
Uważam, że cena 190 zł jest jak najbardziej na miejscu, zwłaszcza , że na drumcenter.pl taki nowy kosztuje 751 zł
Fotka:
Oraz aktualne zdjęcie zestawu sprzed koncertu, ktory odbył się 8 lipca:
Własnie dlaczego 515??? przecież zakupił używany a dobry talerz za taką niska sumę a każdy wie ile nowy by kosztował więc czemu nie przynajmniej Sabian AAX, ja tez bym kupił taki talerz jak bym miał tylko kasę.