IMO najlepszy wybór z nowego sprzętu dostępnego na naszym rynku. ;D . wszystko extra. jeszcze tylko naciągi wymienić z czasem na coś profesjonalnego i masz sprzęt na dłuuugo. : ) .
Fajny sprzęcik, ale przykuło moją uwagę logo na centrali. Chodzi mi o to że na tym logo jest napis DC Po co ktoś ma wiedzieć skąd są bębny zakupione ?? Czy na wszystkich bębnach kupowanych w DC jest tak samo ??
_________________ Sprzedam bardzo Tanio:
-- Gry Komputerowe
-- Oprogramowanie Anty Wirusowe mks_vir 2k7
Fajny sprzęcik, ale przykuło moją uwagę logo na centrali. Chodzi mi o to że na tym logo jest napis DC Po co ktoś ma wiedzieć skąd są bębny zakupione ?? Czy na wszystkich bębnach kupowanych w DC jest tak samo ??
To jest tylko naklejka jak chcesz to możesz ją zdjąć...
Ja(zz)centy
Wysłany: Sro 25 Lip, 2007
najs. tani bebenek, ale bardzo fajnie wyglada. i lakier i kolor sympatyczny.
widze, ze w nowym basix'ie lugi sa pelne, a nie jak we wczesniejszych modelach - "dziurawe" . jak dla mnie to duzy plus, bo w procesie strojenia powinno brac udzial nie oko a ucho, no i nie lapie kurzu.
pozdr.
J.
(P.S. widze ze jednak projektant "tradycyjnie" nie mogl sie powtrzymac od podziurawienia pedalow stopy i hatu )
Filip
Wysłany: Sro 25 Lip, 2007
xavi napisał/a
wrzucam trochę nowsze foty (brakuje na nich jeszcz emada na stopier bo robiłem je zanim go kupiłem )
Najbliższe plany:
1.Kupić jeszcze jeden statyw Basix CBS 800L lub ramie i multiclampa (jeszcze nie wiem)
2. Sukcesywna wymiana blaszek na profesionalne.
3. Wymiana całego zestawu, ale to bardzo odległa inwestycja