Cześć! Całkiem przyjemny zestawik, z evansami g2 przy niskim czy wysokim stroju brzmią fajnie, po znalezieniu środka pomiędzy wysokim a niskim strojem, brzmią bardzo głęboko i tonalnie. Moongelki świetna sprawa. Mam emada 2 na centrali ale fabryczny musze przyznać był dość dobry, pomijając fakt że w rezo nie ma ringu tłumiącego i trzeba nad centralką troche przysiedzieć, a najlepiej wyciąć otwór w rezo..
Basix Xenon Standard
12x8
13x9 (aktualnie mi zbędny w grze)
16x14
Blaszki:
Amedia Galata 20' Ride
Amedia Vigor Rock Shiny 18' Crash
Amedia Vintage 17' Crash
Amedia Classic 16' Crash
Amedia Classic china stack- 14' china na 14'crash
Amedia Vigor Rock 8' Splash
Amedia Vigor Rock 14' Hats
Wysłany: Pią 21 Sty, 2011
fajny stax
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
gdzie kupiłeś crasha 17 bo generalnie ciężko dostać nieparzyste...:/
W drumstore w Gdyni. Zamawiają prosto z turcji.
Najlepsza blaszka z tego całego zestawu wg mnie. 16 czysta jak A custom i szklista, 18 matowa. a 17 bardzo bogata alikwotowo, ale też jasna przy mocniejszym uderzeniu.
Nie jestem perkusistą, nie brałem żadnych lekcji, gram jak mi wygodnie, automatycznie przyzwyczaiłem sie do gry bardziej przy krawędzi bo tak ten werbel lepiej brzmi, na środku jest dosyć pudełkowaty, na różnych strojach.. a inna sprawa że nie przywiązuje do tego większej wagi