Blachy:
Sabian:
HHX Evlution Chinese 14"
HHX Chinese 20"
HHX Studio Crash 16"
HHX Stage Hats 14"
HHX Splash 12"
Hand Hammered Splash 10"
Paiste:
New Signature Dark Energy Ride Mark I 21"
New Signature Dark Energy Crash Mark I 16"
Z planów rozwojowych - zamiana Hakima na egzotyczną Małpex'kę (na dniach - zupełnie mi nie pasuje brzmienie), wymiana obręczy na powerhoopy. Dalej rozbudowa setu blaszek.
_________________ [size=9]"Playing traditional grip makes you look like you know what you are doing."[/size]
Bardzo fajne bębny i świetny zestaw werbli. Mam podobny tylko zamiast Floating Brass mam Sensitone Brass (tak, tak, wiem, że to nie to samo ale...) No i, mi pasuje Omar Hakim więc go nie zmieniam . Pozdrawiam
_________________ Trzeba ćwiczyć bardzo, bardzo dużo..... nigdy tego nie robiłem..... bardzo tego żałuję.
Dr Reference: korpus jest okrągły. Wierz mi, że miałem dylemat czy brać ten werbel wlaśnie ze względu na propagandę którą szerzysz. Jakkolwiek uważam statystykę za wyrocznię to myślę że nieco przesadzasz.
Tym niemniej, pod względem jakościowym BP ustępuje Pearlowi, sprzeczać się nie ma co bo mam bezpośrednie porównanie.
_________________ [size=9]"Playing traditional grip makes you look like you know what you are doing."[/size]
Co do propagandy to w żadnym przypadku nie uskuteczniam propagandy szajsowego mapexa - przeszło mi już napinanie się i czepianie sprzętowe - Tobie pasi - a ja miałem pecha x3. Koniec OT bo nie o tym.
Jeśli nie wierzysz to twoja sprawa - traktuje to raczej jako przestroge dla innych
Dziś potestowałem - brzmienie zgodnie z oczekiwaniami - potężne, ciepłe i dość ciemne. Świetne się stroi, a nawet nastrojony byle jak brzmi rewelacyjnie
Dałem tyle ile w katalogu za Deep Foresta liczą, ale wygląd rozwala każdy werbel katalogowy, więc absolutnie nie żałuję
A mi coś mówi, że za wszelką cenę chcesz zdyskredytować Mapexa - zupełnie jakby Ci za to płacili.
Pearla mi nie musisz reklamować, poza blaszkami i tym werblem mam wszystko tej firmy i wiem że dba o jakość. Wiem też że Mapex o nią nie dba, co nie zmienia faktu, że mój werbel jest w porządku.
Czy ja widzę na spodzie werbla jakiś badziewny naciąg od Yamahy?
Oryginalnie w BP jest fajny cieniutki Remo Ambassador Snare, który mi służy już ok 2 lat i nie zamierzam go zmieniać... Jak ja kupowałem swój to jego cena detaliczna wynosiła ok. 1800 zł, teraz 1470 zł. w ogóle Mapex staniał ostatnio - dobrze ,że z rabatem kupiłem
A mi coś mówi, że za wszelką cenę chcesz zdyskredytować Mapexa - zupełnie jakby Ci za to płacili.
Hmmm, nie dziwie sie, bo wiem ile Michał czekał na reklamacje werbelka A to, ze był krzywy to w 100% prawda. Sam miałem sie stać właścicielem tego modelu
Hmmm, nie dziwie sie, bo wiem ile Michał czekał na reklamacje werbelka A to, ze był krzywy to w 100% prawda. Sam miałem sie stać właścicielem tego modelu
Reklamacja nie została uznana bo music info nic w tej sprawie nie zrobiło - dostałem taki sam model bebna z mniejszym jajem który poszedł szybko w Polske To juz innych zmartwienie - kaske teoretycznie w połowie odzyskałem i jestem happy..
...nikogo nie dyskredytuje - poprostu 3 z tych BP które miał mój kontakt w Music-info łapkach były jajowate - Pearla nie reklamuje - mam go w dupie - niebawem sprzedam referenca czekam tylko na zaległą kase. Nie jestem ortodoksem - wiem jak są wykonane produkty pewnych firm i tyle. Ja Pearla mam dość. Żadna reklama.
Pozdrawiam
żeby było na temat- werbelek ładniusi tylko kolor nie do końca mi siada no i za Mapexem nie przepadam. Żadnych racjonalnych uzasadnień, ot zwykły rasista ze mnie
_________________ SPRZEDAM:
Alchemy prof. rock ride 20"