Wysłany: Czw 23 Lip, 2009
wow jaki cudaczny sklad blach...czarne zildki to dla szatana? strasznie wysoko masz tomy, znaczy pod duzym katem, moze sprobuj obnizyc na bardziej plasko?
czekam na lepsze foty, bo tu narazie ciezko oceniac
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
No blaszki sa cudne i nie dla szatana xD gramy rock ;] a To zdjecie jest z koncertu na korym gralismy jako przedostatni i po dogadaniu sie z organizatorem wstawialem swoj sprzet i nie bylo czasu na moje ustawienie
Nie brzmi zbyt toprnie ma fajna mrocznosc w sobie co nadaje super klimatu przy granych utworach bynajmniej u mnie w zespole ale naprawde te talerze sa godne polecenia i dlugiego zbierania pieniedzy
a To zdjecie jest z koncertu na korym gralismy jako przedostatni i po dogadaniu sie z organizatorem wstawialem swoj sprzet i nie bylo czasu na moje ustawienie
ja gdybym nie ustawił po swojemu prawdopodobnie bym nie zagrał wcale
dlatego bo nie mają napisu meinl? a co do blaszek chętnie bym ich posłuchał na nagraniach ,masz jakieś? niedawno je ogrywałem i wypadły bardzo spoko . W końcu to ZILDJIAN.
_________________ W ODDALI KRZYŻ,ZNAK NIECZYSTEJ KRWI!
Ostatnio zmieniony przez katmetal14 Pią 24 Lip, 2009, w całości zmieniany 2 razy
To sa nagrania mojego zespołu nie jest to zbyt dobra jakosc ale mam nadzieje ze chodz w pewnym stopniu pokaze na co stac te blaszki w pierwszym kawalku przedewszystkim hh a w drugim raid i crash tych talerzy
ten utwór "90 stopni..." brzmi jak nagrywany na Ogólnopolskim Przeglądzie Muzyki Młodej Generacji w Jarocinie :D:D klimat hehe chociaż nie przepadam za "rockiem"
grałem na Twoich garach na tej imprezie z której jest zdjęcie [graliśmy ostatni: Out Of Flow]
Perkusja faktycznie była nagłośniona tylko overheadami, ale to częsta praktyka u olewackich akustyków z Konińskiego domu kultury...
P.S.
podciągnij trochę naciągi na tomach, chyba że to taki stajl- to OK
Zdrówka i do zobaczenia na koncertach
dlatego bo nie mają napisu meinl? a co do blaszek chętnie bym ich posłuchał na nagraniach ,masz jakieś? niedawno je ogrywałem i wypadły bardzo spoko . W końcu to ZILDJIAN.
a co tutaj Meinl ma do rzeczy? Gdyby to była czarna seria Byzance też bym nie kupił. po prostu nie podoba mi sie takie barwienie blach
[quote="katmetal14"]W końcu to ZILDJIAN
Ja ci nie zarzucam że jesteś maniakiem Zildjianów. Dla mnie mozesz być maniakiem Orion Twisterów. Ja po prostu nie lubie kolorowych talerzu. nie rozumiem po co ten komentarz
Wysłany: Sob 25 Lip, 2009
jeden jest fanatykiem mienla drugi zildjiana...postawcie sobie kapliczki w domu i codziennie po 3 razy odprawiajcie nabozenstwa, ale jeszcze raz zobacze jak na siebie naskakujecie to poleca warny...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Tak btw to meinl tez robil blaszki w czarnym i bialym wykonczeniu Byla to jakas seria semi pro, napewno z B8. A te zildki slyszaszem, i nawet daja, przede wszystkim cholernie glosne, ale mnie 15" hat to przesada
Tak btw to meinl tez robil blaszki w czarnym i bialym wykonczeniu Byla to jakas seria semi pro, napewno z B8. A te zildki slyszaszem, i nawet daja, przede wszystkim cholernie glosne, ale mnie 15 hat to przesada
robił ale nie zmienia to faktu że bym czarnych blach sobie nie kupił