Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 Burzyńskie graty :) [update 20.11.2007]
Nowe zdjęcia, co prawda z koncertów,ale lepsze niż poprzednio:
No więc tak
Bębny: Premier Cabria Exclusive kolor: Rosewood Laquer, 22x18, 10x8, 12x10, 14x14, werbel vintage Pearl 14x4 picolo
Talerze: Paiste Sound Formula Sound Edge 14" Hi-hat, Istanbul Radiant 10" Splash, Paiste 2002 18" Crash, Paiste 2002 16" Crash, Zildjian Avedis Mini Cup 20" Ride.
Osprzęt: stopka Yamaha FP-750, statyw pod hi-hat Yamaha tej samej serii co stopka (tylko jakoś inaczej on się chyba nazywa,zresztą nie wiem:P), statyw łamamany (pod crashem 18" używany jako prosty) też Yamaha, statyw pod werbel i ramię pod crasha 16" Premier serii 6000, statyw łamamny pod splash to jakiś Mapex i pod ride'em prosty no name
Naciągi: werbel - Remo Ambasador, rezonans Evans, tom 10 - Evans G2 Clear, Na pozostałych tomach Remo Emperor, centrala Aquarian Superkick II z łatką Gibraltar Clickpad
a i nowy nabytek: Cowbell Tycoon 4,5"
pałki VicFirth 5A, rodsy Osca, miotły Jurczuk i kijki Osca T1 Hickory.
Ostatnio zmieniony przez Burza Wto 20 Lis, 2007, w całości zmieniany 3 razy
No, no, no. To juz jest fajny zestaw, jak masz takie bebny to juz musisz cos umiec grac a co to za werbelbo, bo mam pikolasa pearl'a, ale w innych rozmiarach i z klonu i z ciekawosci pytam
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
Jeszcze jedno foto,żeby ująć jakoś ustawienie. Klasycznie z odkurzacza:). Jak nabędę jakąś cyfrówkę, to wrzuce lepsze zdjęcia,ale narazie się nie zapowiada:)
Co do werbla - dokładnie nie wiem jaki to model itp. W wolnym czasie walnę parę fotek i tu wrzuce.