Jedno co chciałbym napisać w tym temacie........ każdy ma swój gust.........chciałem wam pokazać alternetywe za 4000 zł ja wszystko idealnie rozumie DW Tama Pearl super tylko ze oryginalne te perkusje kosztują od 15 000 w górę a Tajwan tej produkcji no niestety nie zagra dobrze tutaj mam pewność ze jest to oryginalny USA nie podróba....... za tak miska cenę a na prawdę dobry sound .......................
tyle ................. ze swojej strony ZAMYKAM TEMAT
Widzisz nikt nie ujmuje DDrumowi To dobre beki. Czy tam są z chin czy usa mnie to osobiście wali. Przemieliłem trochę sprzętu i twierdzę iż kraj pochodzenia nie ma dla mnie aż tak wielkiego znaczenia jak dla niektórych Fajnie że jest Ddrum bo wolał bym to to niż mapexa (ProM czy co tam za taką kasę dostanę) choć i mapex może być bardzo dobry. Wszystko zależy od tego jak bęben potrafisz wykorzystać
BTW - na ddrum gra jeden z moich ukochanych bębniarzy Do tego zamieściłeś foty i przyznam szczerze że masz bardzo ładny bęben
Pozdro !
Wysłany: Nie 08 Lut, 2009
Dr Reference napisał/a
BTW - na ddrum gra jeden z moich ukochanych bębniarzy
travis smith z trivium?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
ale jednak często dziś się trrigeruje beczki i na pewno temu nie zaprzeczysz - przykład obecny perkusista Machine Head ( notabene wolałem Chrisa Kontosa)
McClain triggeruje bebny? pierwsze slysze, skad takie rewelacje?
chciałbym wam wyjaśnić na temat tiggerów - pierwsze nagrywasz perkusje w studio później wgrywasz to na moduł perkusyjny i wykorzystujesz tiggery dzięki temu masz zawsze świetny saund swojej perkusji nie ważne gdzie grasz dobry plus, wiadomo nigdy sie nie zastąpi dobrego akustyka ale kto z nas ma takiego ??
a z tymi zdjęciami proszę nie bądźcie tacy narwani będą niebawem !
No tak, wiemy co to triggery i wiemy od dawna co to DDrum.
Odnoszę takie wrażenie jakbyś chciał nas zbawić swoją wiedzą na temat bębnów... Zczilałtuj zioom, jesteś na forum perkusyjnym, a nie gitarowym
Ddrum ma amerykanski design, natomiast wykonanie jest w tajwanie, lub innych chinach. Spójrz w kartonach czy nie ma nic napisane.
czyli co, mam zamknąć ?
tak temat do zamknięcia zdjęcia są ,wiesz, wszystko co do tego Tajwan nie wiem, kupiłem tego DDruma w USA wiec wszystko jest napisane po angielsku........na pudełkach jest typowo napisane made in USA i na znaczku na perkusji jest tak samo Made in USA w tych polskich jest didtributed of the america
_________________ KULA
Ostatnio zmieniony przez kula1986 Nie 08 Lut, 2009, w całości zmieniany 1 raz