Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Pokaż nam Swój sprzęt » ddrum maple Custom
Zamknięty przez: nawalator
Nie 08 Lut, 2009
ddrum maple Custom
Autor Wiadomość
Dr Reference 

Wysłany: Nie 08 Lut, 2009   

kula1986 napisał/a
Jedno co chciałbym napisać w tym temacie........ każdy ma swój gust.........chciałem wam pokazać alternetywe za 4000 zł ja wszystko idealnie rozumie DW Tama Pearl super tylko ze oryginalne te perkusje kosztują od 15 000 w górę a Tajwan tej produkcji no niestety nie zagra dobrze tutaj mam pewność ze jest to oryginalny USA nie podróba....... za tak miska cenę a na prawdę dobry sound .......................

tyle ................. ze swojej strony ZAMYKAM TEMAT

Widzisz nikt nie ujmuje DDrumowi :) To dobre beki. Czy tam są z chin czy usa mnie to osobiście wali. Przemieliłem trochę sprzętu i twierdzę iż kraj pochodzenia nie ma dla mnie aż tak wielkiego znaczenia jak dla niektórych :) Fajnie że jest Ddrum bo wolał bym to to niż mapexa (ProM czy co tam za taką kasę dostanę) choć i mapex może być bardzo dobry. Wszystko zależy od tego jak bęben potrafisz wykorzystać :)
BTW - na ddrum gra jeden z moich ukochanych bębniarzy :mrgreen: Do tego zamieściłeś foty i przyznam szczerze że masz bardzo ładny bęben :)
Pozdro !

klima 
Almighty of forum!

Dr Reference napisał/a
BTW - na ddrum gra jeden z moich ukochanych bębniarzy

travis smith z trivium? ;)

PerkusjaOnline na Facebooku - https://www.facebook.com/ForumPerkusjaOnline

2725378 - zawsze na niewidocznym

bRS 
Da Funk Blaster

kula1986 napisał/a
love dance justice napisał/a
Anarchismo napisał/a

ale jednak często dziś się trrigeruje beczki i na pewno temu nie zaprzeczysz - przykład obecny perkusista Machine Head ( notabene wolałem Chrisa Kontosa)

McClain triggeruje bebny? pierwsze slysze, skad takie rewelacje?

chciałbym wam wyjaśnić na temat tiggerów - pierwsze nagrywasz perkusje w studio później wgrywasz to na moduł perkusyjny i wykorzystujesz tiggery dzięki temu masz zawsze świetny saund swojej perkusji nie ważne gdzie grasz dobry plus, wiadomo nigdy sie nie zastąpi dobrego akustyka ale kto z nas ma takiego ??

a z tymi zdjęciami proszę nie bądźcie tacy narwani będą niebawem !

No tak, wiemy co to triggery i wiemy od dawna co to DDrum.
Odnoszę takie wrażenie jakbyś chciał nas zbawić swoją wiedzą na temat bębnów... Zczilałtuj zioom, jesteś na forum perkusyjnym, a nie gitarowym ;)

kula1986 

nawalator napisał/a
Ddrum ma amerykanski design, natomiast wykonanie jest w tajwanie, lub innych chinach. Spójrz w kartonach czy nie ma nic napisane.

czyli co, mam zamknąć ?

tak temat do zamknięcia zdjęcia są ,wiesz, wszystko co do tego Tajwan nie wiem, kupiłem tego DDruma w USA wiec wszystko jest napisane po angielsku........na pudełkach jest typowo napisane made in USA i na znaczku na perkusji jest tak samo Made in USA w tych polskich jest didtributed of the america :)

Wysolek85

zestaw to zwykły Ddrum Dominion, zaden wypas :)

nawalator 
Mówta na mnie NAW

więc jak Pan kazał.

KUPIĘ
lugi mapex z serii Q.

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Pokaż nam Swój sprzęt » ddrum maple Custom