Hej
Nie jestem nadwornym pisarzem na tym forum, ale za to niemal codziennym gościem:)
W końcu sie przemogłem.. postanowiłem wrzucić i swoje graty...
Perkusja ddrum dom red wine. Kupiona ok 2 lat temu. powiem tak.. nie jet to rewelacja...ale jakby to ujać jest "rozegrana" wiec nie narzekam i bardzo dobrze się nam razem współpracuje więc jestem bardzo zadowolony.
Werbelek.. Yamaha Maple Custom Absolute...nie wiem mam cholerną sympatię do werbli Yamaha.... i troche bzika na punkcie Antonio Sancheza .. eh
Blaszki - po prostu jestem ich fanem. Set Meinl Byzance(hh - 14" trad, Ride 21" trad, crash 16" brill, crash 18" jazz, oraz blaszka Generation X X-Treme Stack Effect Cymbal a na deser ostała się China Stagg 20" - cienka jak papier... nie wymieniłem bo mi sie pododoba(słuchaczom rówież )
Co do blach. Nie zawsze biorę ze soba na koncerta całości bo sił mi do noszenia brak A tak na serio to zależy z jakim zespołem gram -wykorzystuję różne kombinacje na potrzeby muzyki.
Staram się nie ograniczać w stylach gry. Nie gram metalu (a szkoda ), łykam jazz (bo bardzo uczy:) a co do zespołów to gram stale w tych co są wypisane poniżej... więc różnie. W zespole cinemon robię improwizacje na prawo i lewo....i tam wykorzystuję cały ten zestaw zazwyczaj