hat sabiana rewelacja, świetnie się zgrywa z zildjianami.
werbelek to jest to! góra i dól to ambassadory. Kopa ma jak należy ale można go nisko i ciemno nastroić. Najlepiej podawać z mónżelkiem co obcina metaliczny przydźwięk i jest pięknie. No i super pod nagłośnieniem się sprawdza.
chcę dokupić jeszcze floora 14 to może i o tomie 8 pomyślę
jeszcze wiele nie mogę napisać bo mam go dopiero od piątku, na centrali i na tomach rezonansy jeszcze fabryczne, a i werbel nie ubrany w firmowe ciuchy.
czekam na kasę i kupię rezonansy, postroję, pogram i opowiem.
nagranie będzie, czemu nie
i jest trochę nowości, najważniejsze to:
ride Zildjian K Custom Dry 20
hihat Zildjian K Mastersound 13
stołeczek mapexa t755
wymienione naciągi rezo na tomach i centrali.
chinka stagg sh 12 i na nią popękany mocno splash furia 8 i jest trashowy stax.
są też pozdrowienia dla Gregora:)
i fotka, jutro może zrobię więcej bo nie miałem dzisiaj czasu.
do tej pory głównie stoner tak w stylu queens of the stone age, ale teraz doszły do tego elementy triphopu czy dubstepu, jungle beaty czy jak to nazwać.
a drugi projekt to nie wiem taka alternatywa cośtam w stylu angielskim trochę, nie wiem nie znam się.
nawalator napisał/a
ten dios to jest z orzecha, czy jak?
ja mam wersje klonową, jest jeszcze bubinga, ja wolę klasyczny klon.
Cienkie korpusy, elegancki bęben, profesjonalne brzmienie:)
tak, dios to najwyższy model seryjnie produkowany, jest jeszcze USA Custom ale to tylko na zamówienie.
Bębny świetne:) jak już wspominałem korpusy cienkie, nie są szlifowane na standardowe 45 stopni, lecz na półokrągło. Lakier piękny, pięknie położony:)
Brzmią cieplutko, z tym klonowym brzuszkiem, bardzo czułe na zmianę stroju.
Centrala, świetny kop. W środku mam leciutkiego jaśka dotykającego naciągu rezo.
Bębny klasowe za bardzo dobrą cenę.
A ja tak trochę z innej strony coś powie:) - świetna salka! (mówię o tej pierwszej na której są fotki nowego Diosa). To Twoja własna?
To na ścianach to wełna mineralna? Możesz coś więcej powiedzieć o salce?
Pozdrawiam:)
J.
Tak, na ścianach to wełna mineralna, sprawdzała się świetnie. Ale warto by było to wykończyć coś jeszcze ogarnąć, żeby nie zostawiać gołej wełny bo łapie kurz, ogólnie łatwo brudzi. Ale dobrze sobie radzi z dudnieniem w salce:)