witam
Przyszedl czas bym przedstawil wam moje bebny. Nabytek w wiekszosci nowy, wakacyjny pobyt na emigracji wydal plony
Ja sam gram na garkach, staram sie, 6 lat.
Udzielam sie w kapeli Simply Emotion (Czestochowska scena)
Wlasnie nagrywamy swoje pierwsze demko, i oto foty ze studia.
Niestet ciemne, ale lepszy rydz niz nic!
bebny:
DDrum Dominion Maple Player Wine - DM22
-BD: 22x20
-TT: 10x8
-TT: 12x9
-FT: 16x14
-SD: 14x5,5
gram palami OSCA, a jesli kiedys bede mial troche kasy wymienie tego hihata i ridea, w sumie hi-hat nie jest taki zly, no i bell ridea tez daje rade!
pozdrawiam
X tomicher X - dzieki, chcialem tak zrobic, ale nie umialem
aptp - wczesniej mialem czarne beczki, marzylem o ciemno zielonym, taki byl na drugim miejscu
niestety oryginalne naciagi w ddrum sa beznadziejne, warte wymiany. Naciag rezonansowy w bd jest oryginalny, zrobilem tylko dziure dzieki Aquarianowi, mysle, ze tez dobrze jest zmienic! Czy lepszy od Aquariana Impact bedzie Emad?
Nie wiem, czy Emad będzie lepszy, ja mam na centralce Amati 22" zestaw Aquarian Super Kick II + Aquarian Regulator a na drugiej 18" jest Aquarian Super Kick I i też Aquarian Regulator i jestem bardzo z obu zadowolony i co dla mnie najważniejsze oba bębny są puste - bez wytłumienia.
_________________ Trzeba ćwiczyć bardzo, bardzo dużo..... nigdy tego nie robiłem..... bardzo tego żałuję.
niestety jeszcze takich nie dokonalem
hmm, co do brzmienia, centralka jest zajebista, ale mam problemy z nastrojeniem toma 12", nie da sie go nisko nastroic, moze to wina naciagow.
pozdrawiam
tup_tup
Wysłany: Pon 14 Sty, 2008
ja tez kupilem sobie taki secik:) i sie zastanawiam jakie naciagi kupic a przy okazji jak wyciales dziure w rezonansie na centrali? bo wyglada profesjonalnie