Zin
Wysłany: Czw 03 Wrz, 2009 Dixon Demon Custom Maple Fusion Cherry Red
Witam!
Po paru latach gry na zmodyfikowanej 20'' amatce przesiadlem sie w koncu na cos o zawsze chcialem. Niedziurawiona centrala 22''x20'', podwieszone tomy, zestaw fusion
-statyw łamany Basix CBS 600
-ramię z Clampem Dixon PYH-CSP
-statyw prosty stary juz wiec nie pamietam firmy
-biedna podwójna stopa
-Naciagi seria
-Remo Ambassador 14'' coated na werblu.
Blaszki:
-16'' Paiste 101 crash
-16'' Zildjian (Jakis gryby z allegro strasznie fajny)
-20'' Ride Amati
-14'' China Stagg DH 14''
-12'' Hi-hat Meinl (wycinany z 14'')
Reszta:
Metronom Tama RW 105
Słuchawki Superlux HD660
Siedzenie Dimavery DT-70
ROCK RING 6 " SNAP ON - CHROM na przodzie
Szału nie ma to sie zgadza.. Sytuacja życiowa zmusza mnie do odkładania kasy na zupelnie inne rzeczy wiec perka jest praktycznie zupelnie na koncu.. Ja jestem bardzo zadowolony, gra całkiem niezle, przyjemnosc jest nieziemska. Naciągi i blaszki w przyszlosci bo narazie nie ma sensu
Zin
Wysłany: Czw 03 Wrz, 2009
AMEN napisał/a
skad masz taki fajny korpusik akrylowy?
sie gra sie ma sie gra (oooodkłada) sie ma haha Co do ustawienia to zazwyczaj gram na tym co na fotkach ale lubie je sobie zmieniac od czasu do czasu, blaszki nizej,gary wyzej, pod katem itp itd Jestem dośc wysoki i mam dooosc długie ręce i w takim ustawieniu jest mi najwygodniej.
Świetne nagrania na myspace mozesz zdradzic Zin jak nastroiles babny i podac konfiguracje sprzetu jakeigo uzyles do nagrania, tez mam dixona demon custom maple i twoje rady beda mi bardzo pomocne Pozdro
Zin
Wysłany: Sro 12 Maj, 2010
Rapo napisał/a
Świetne nagrania na myspace mozesz zdradzic Zin jak nastroiles babny i podac konfiguracje sprzetu jakeigo uzyles do nagrania, tez mam dixona demon custom maple i twoje rady beda mi bardzo pomocne Pozdro
Perkusja nie była nagrywana na Dixonie
Utwory Zamykam oczy i W nie mojej wojnie były nagrywane w profesjonalnym studio:
A lustro i smyczek były nagrywane na setkę u mnie w miescie w dobre dwie godzinki tak: