Wysłany: Pią 07 Sie, 2009
cudacznie powiesiles tomy...zmien blacharke jak najszybciej
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sob 08 Sie, 2009
bo rzadko spotykam kogos kto podwiesza sobie 12 z boku, dla mnie to jest jednak za maly tom aby go z boku stawiac, ale co kto lubi
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
fajny zestawik jestem ciekaw jak to brzmi, w porównaniu do podobnych bębenków w tej kategorii cenowej.. no ale, na firmówkach pewnie wiele nie można powiedzieć
o0kolo0o
na firmówkach no to faktycznie słabo gada .... ale jak kupowałem to był zestaw z evansami i emadem na centrali i brzmiała super ... a porównywałem ja z pdp fs z założonymi takimi samymi naciągami .. i dixon gada lepiej .. no i oczywiście trzeba pamiętać że centralka ma 22x20 cali i nie jest dziurawiona a pdp fs no tylko 18" i ma dziurę na tomholdery ....
w tym przedziale cenowym .. to zestaw nie ma sobie równego ... takie jest moje odczucie ... no i drewno to klon ..
Same beczki bardzo mi się podobają, ale stopa i blachy juz mniej... ;)
rozstawienie mi by nie pasowało, ale to Ty na tym grasz :razz:
o0kolo0o napisał/a
na firmówkach no to faktycznie słabo gada .... ale jak kupowałem to był zestaw z evansami i emadem na centrali i brzmiała super ... a porównywałem ja z pdp fs z założonymi takimi samymi naciągami .. i dixon gada lepiej .. no i oczywiście trzeba pamiętać że centralka ma 22x20 cali i nie jest dziurawiona a pdp fs no tylko 18 i ma dziurę na tomholdery ....
w tym przedziale cenowym .. to zestaw nie ma sobie równego ... takie jest moje odczucie ... no i drewno to klon ..
a mi sie wydaje, ze te wszystkie klony i dziury to do pewnego momentu (cenowego) pic na wodę... jak się dobrze nastroi na dobrych naciągach to i blackhawk ładnie zagada.
btw -> skoro kupowałeś z evansami, to co się z nimi stało? :roll:
_________________ ¯\(°_o)/¯
o0kolo0o
Wysłany: Wto 11 Sie, 2009
.. nie kupowałem z evansami .. po prostu był wystawiony zestaw na którym można było pograć .... i na całym zestawie były evansy