hm nawet jesli to bebny bertranda nie wygladaja 'customowo'
te bebny moga wygladac tak jak tego chcesz. co oni moga za to, ze nikt dotychczas nie zamowil czegos odjechanego wizualnie? chcesz od nich typowo customowych bebnow to dalej - kasa w lape i lecisz do nich. na pewno dadza sobie rade z kazdym pomyslem.
Moze nie do konca, bo wątpie, żeby zrobili np wykończenie w pasy itp, ale poczekajcie jeszcze trochę, to pokaże centralke 20"x19", która chcę sobie tam zamówic.
A szyby w oknach jeszcze Ci nie powylatywały ?XD
Ta centrala to jest masakra jakaś, ciekawy jestem czym bedziesz przewoził to xD
Ale sprzęt zacny, co prawda troszke za duży i za skromny ale i tak git ! : D
A szyby w oknach jeszcze Ci nie powylatywały ?XD
Ta centrala to jest masakra jakaś, ciekawy jestem czym bedziesz przewoził to xD
Ale sprzęt zacny, co prawda troszke za duży i za skromny ale i tak git ! : D
Wozi sie wbrew pozorom spoko mam vana więc wszystko spokojnie się mieści nawet ze wzmacniaczami .
nie rozumiem jak mozna grac na takim ustawieniu typowo a'la travis barker. kazdy amerykanski perkusista gdy posiada zestaw 4-piece ZAWSZE ustawia go w ten sposob
A ja powiem że rozumiem. Każdy gra tak jak chce i nic Ci do tego. Wyluzuj troche. Może on nie gra jak każdy amerykański perkusista tylko jak KaRaŚ z Warszawy?
Wysłany: Wto 10 Mar, 2009
globusos, ja nie rozumiem skad w ogole takie pytanie? jak ty sobie wyobrazasz tego toma zawieszonego na takim potworze jak ten bd? a dlaczego wszyscy ktorzy maja zestaw standart ustawiaja go z dwoma tomami na centrali, hh i crash po lewej a ride po prawej?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Szczerze mówiąc też bym chciał mieć werbel równo z tomem. Pan z Machine Head tak gra że ma wszystkie równo, przez co ma szerzej centralki, i jakoś sie go nikt nie czepia.
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 168 Skąd: Milanówek miasto krówek
Wysłany: Pon 23 Mar, 2009
na zdjęciach, w poroownaniu do SJC o którym mówiłeś, wyglądają dość biednie jeśli chodzi o wykonanie. Jednak gratuluje, miły secik, tylko dla mnie centralka troche za duża.
Ostatnio zmieniony przez Wojt Pon 23 Mar, 2009, w całości zmieniany 2 razy
nie rozumiem jak mozna grac na takim ustawieniu typowo a'la travis barker. kazdy amerykanski perkusista gdy posiada zestaw 4-piece ZAWSZE ustawia go w ten sposob
toć jak komu wygodnie ja sam gram z tomem PRAWIE na równi z werblem bo tak mi po prostu wygodniej
miejmy nadzieje, ze juz niedlugo (!!!) nie bedziemy musieli grac na zadnych innych customowych bebnach anizeli te wykonane w Polsce! stac nas na posiadanie wlasnego Spauna, OCDP, uwierzcie mi pozdrawiam!
dokladnie, na zlocie niektore werbelki od bertranda zabijaly brzmieniem
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
ale przecież Bertrand to made in Australia nie Polska.
w poście kolega napisał wykonane w Polsce customowe bębny ale jak na razie w Polsce nie robią takich bębnów podpisanych jako Made In Poland xP chyba, że coś przeoczyłem
Bębniarek
Wysłany: Nie 12 Kwi, 2009
No ładnie ładnie , potężnie to wygląda , coraz więcej widzę europejskich customowych firm powstaje , wydaje mi się że właśnie Niemcy wiodą teraz w tym prym.
Miło popatrzeć na coś innego , gratuluję setu.