Po długich oczekiwaniach zastanowieniach i namysłach zorganizowałem wyprawe do DrumCenter z zamiarem kupienia sonora jednak po rozmowie z drumcenterowiczami okazało sie ze lepszym wyborem będzie DW PDP MX w kolorze cherry to black fade (matowy)
w skład setu wchodzą:
Wysłany: Sob 05 Lip, 2008
no to jednak byles ty ktory kupil tego mx-a ...gratulacje!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Gratuluje ! świetne beczki ! A co do sonora Force 3007 - nie lubie gadania "lepsze/gorsze" obydwie serie to podobny poziom, reszta to kwestia gustu i drobnostek, mi sie sonor bardziej podoba, szczególnie jeśli chodzi o wybór kolorów i lakier. bo w MX lakier mi jakoś nie podchodzi, tak jakby go skąpili Zresztą jakoś wyrobiło mi sie w główce zdanie "sonor - stary/sprawdzony/niezawodny"
_________________ You must accept the fate that you've chosen, You Will Obey Your Destiny!
Ja za duzo nie moge sie wypowiedzieć na temat "dlaczego", ponieważ to nie ja ogrywałem wiele razy te beczki. Miałem wybór między tymi dwoma. I polecono mi mx'a bo "podobno" sprawuje sie lepiej brzmieniowo. Zdałem sie na sprzedawce. Poza tym mi własnie bardziej podoba sie mx szczególnie pod względem lakieru. Sadze że gdybym miał sonora nie zauważył bym różnicy ze względu na to, że to własciwie "ta sama póka".
kilma: ja we własnej osobie.
Ride Pro Arta jest bardzo szklisty i jasny. Brzmi moim zdaniem bardzo fajnie, "donośnie" i łatwo go wzbudzić (moze nawet za łatwo). Poprostu "+" w tej cenie.
_________________ Wszystkich kobiet się nie zaliczy... ale próbować trzeba
Virt Fajnie! Szkoda że drumdial kosztuje 380zł Nie steć mnie. Jak narazie włozyłem dołączoną poduszeczke na wytłumienie i nastroiłem troche wyżej. Jest git przestała brzęczeć i brzmi selektywnie. Bębny z dnia na dzień gadają coraz lepiej .
Dzięki. Centralke mam juz obsadzoną emadem II. narazie tylko uderzane bo nie chce całej kasy wydać od razu. A co na werbel ? Klimaty raczej hard rock/ metal czasem ciężej.
Wysłany: Sob 26 Lip, 2008
ja na werbel polecam evansa power center! swietny jak dla mnie naciag do rocka czy metalu...badalem go na m birchu, pro steelu i brx'ie i swietnie sie sprawowal...no i do tego jeszcze jakies fajne sprezynki
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
apropo naciągów jeszcze słowo: zamówiłem dzisiaj aquariany studio x w wersji coated, jak założe, nastroje i troche się rozegrają dam znać czy warto je kupować
pozdro
_________________ "głupota ludzka jest jak miłosierdzie boskie - nie zna granic."