Bardzo ladna Yamaha A takie mam pytanko, czy nie mialas przypadkiem Amati tez czerwonego?
PS bardzo fajne buty Wygodnie sie w nich gra?
eveglider
Wysłany: Nie 19 Sie, 2007
SlaYer_prk. napisał/a
ile cię to kosztowalo ? : )
wszystko razem.. nieco ponad 4 tys.
Drummer88 napisał/a
Gustowne obuwie widzę przy werbelku na 3 fotce :)
Piękna Garkuchnia... Jak na Dziewczynę przystało masz Dobry Guścik :)
Można gdzieś posłuchać próbek tych bębenków??
Pzdr ;)
Dzięki ;)
Próbki będą wkrótce bo zaczynamy ruszać z próbami a dotychczasowe nagrania (słabej jakości..) mam tylko na poprzedniej Amati (zgadza się chudzik5).
A co do butów - bardzo wygodne ale nie wiem czy są fasony dla mężczyzn ;)
_________________ I think the lyrics are shit. I think it's all about drums - Larry Mullen Jr
Wygodnie ci sie gra jak masz tak wszystko odsuniete od siebie ? czy ustawiles to tak na potrzeby fotek ? ja bym tak nie mogl za chiny ... musialbym miec kij od szczotki przyczepiony do reki zeby siegnac tego crasha na prawo
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
Pozazdrościć! Grać rok i już zdązyć przesiąść się z amatki na taką yamaszke...Piękny kolor .dołóż jeszcze troche blacharki i bedziesz miec zestaw moich skromnych marzeń pozdro
eveglider
Wysłany: Wto 21 Sie, 2007
borbah napisał/a
Wygodnie ci sie gra jak masz tak wszystko odsuniete od siebie ? czy ustawiles to tak na potrzeby fotek ? ja bym tak nie mogl za chiny ... musialbym miec kij od szczotki przyczepiony do reki zeby siegnac tego crasha na prawo :D
Nic nie przesuwałam na potrzeby fotek, rąk też nie mam jakoś nadzwyczajnie długich i gra mi się bardzo wygodnie ;P Może Ci się zdaje i to tylko sprawia takie wrażenie na zdjęciach.. nie wiem. A może po prostu masz za krótką pałkę, żeby tam sięgnąć? ;D
Co do Paiste 201 - wiem, że to "najsłabszy" element zestawu, ale jak narazie jestem z niego zadowolona :)
_________________ I think the lyrics are shit. I think it's all about drums - Larry Mullen Jr
... dlugosci mojej palki prosze nie kwestionowac ... no moze mi sie wydaje , nie wiem Niedlugo bedziemy w jednej druzynie , do mnie wlasnie jedzie yamaha SC tyle ze advantage ahhh ... natural wood. Zakochalem sie w tych beczkach. Ciekawe jaki jest stosunek brzmieniowy stage custom / stage custom advantage ... wie ktos moze ? bo na starym sc wlasnie nie gralem nigdy
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!