Witam.
Przedstawie tutaj swoj sprzet. Z gory przepraszam za swoja obecnosc na fotkach, ale nie znalazlem w miare wyraznych zdjec samych bebnow. Sam zestaw natomiast NIE UMYWA SIE do zestawow prezentowanych przez innych forumowiczow. Mimo to zapraszam do oglądania.
Uprzedzam ewentualne kontrowersje co do kolory - barwa metrykalnie to HONEY AMBER i wlasnie taki ciemnomiodowy kolor one maja. Na zdjeciach nie wiedziec czemu wychodza zawsze quasi-czerwone.
Ride. Ciezka sprawa, bell brzmi ladnie i przebija sie przez instrumenty, ale blaszka za mocno i dlugo wybrzmiewa, traci to na selektywnosci. Oczywiscie w gwarze gitarowym tego nie slychac, ale przy samodzielnych cwiczeniach - uderzenia moga sie zlewac...
Co do wieszania chinki - o ktora fote Ci chodzi? Bo 2 ustawienia sa a sam preferuje ta z ujecia pierwszego (w miejscu na 2gi crasH)...
Acha, statywy pod ride i chine sa od starego polmuza
Chinke mozna wieszac na wszystkie (2) sposoby , w zaleznosci co z niej chcesz wydusic, aczkowliek czesciej spotyka sie sposob montazu odwrotny do zaprezentowanego na zdjeciach Jednym slowem: co kto lubi
Chinke mozna wieszac na wszystkie (2) sposoby , w zaleznosci co z niej chcesz wydusic, aczkowliek czesciej spotyka sie sposob montazu odwrotny do zaprezentowanego na zdjeciach Jednym slowem: co kto lubi
hehe Na poczatku myslalem, ze chodzi o ustawienie statywu. Co do podwieszenia blaszki - wole jak skrzydelka ida do gory - jakos podnieca mnie taki uklad
takie pytanie mam co do tej przedłużki co masz na 1 crashu. Dobrze się to sprawuje? Nie odkręca się nic? stabilne jak na splash? bebenki ładne, kolor tez miodzio ale tomholdery ever playa mnie gryzą w oczy fu fu no ale to już tak z głupa jakbym się miał czegoś doczepić, gratuluje setu
Przedluzka to swietny patent - 20 zł dalem bodajze z przesylka, a dziala swietnie pod male talerzyki. Problem byl troche z przykreceniem (crasha trzeba bylo mocniej przykrecic, co by gwin na przedluzke zostal), ale wszystko śmiga pieknie. Polecam.
Wysłany: Sro 11 Lut, 2009
no horac przeczytalem sobie, widze ze jak prawie kazdy zaczynales od polmuza...tego EP mam okazje widziec regularnie na salce, ale tego rolanda tez moglbys wziasc chetnie bym popykal, chociaz chwile
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!