Zestaw po trzech miesiącach oblężenia sprawuje się świetnie. Jak wygląda widać na fotkach Kotły wybrzmiewają w sam raz, centrala wgniata w ziemę (wytłumiona materacem z gąbki ), blaszki też dają rade nieźle.
Hardware z zestawu jest bardzo ciężki i stabilny
Jak się wam podoba zestaw?
Wymiary:
TT 12x10"
TT 13x11"
FT standardowy kwadraciak 16x16"
BD 22x!!18!! "
+ Werble 14x5,5 Everplay i 13x3,5 Mapex ProSteel
Blachy, niespecjalne:
Crash 17" Rock Brilliant Stagg DH
Crash 18" Medium Regluar Stagg SH
Ride 20" Alchemy MSX
Splash 10" Stagg Myra
HiHat 14" Alchemy MSX
China 18" Orion Twister (wycięta, ale brzmi fajnie, dużo mięcha)
Wysłany: Sro 01 Lis, 2006
sprzecik extra, ja mialem je zakupic, ale coz, fundusze..., milego lupania i lepszych zdjec...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Jeszcze planuje rozbudowę w tym roku, chyba po wakacjach, mam nadzieję. Chce dokupić tom toma 14"x12" albo 10"x8", choć wolałbym większy i drugą centralkę. Do tego Dwa Janusy albo dw 7000, coś w ten deseń. Blachy też chce zmienić. Zostaną tylko crash'e i splash, jak Bozia da to chce kupić ride Alchemy Professional RAW 21", chine Wuhan 20" i jakiś HiHat. Myślę,że przy mojej muzyce dobry byłby Paiste Rude 14" albo 13", 15 nie, bo za nisko brzmi"
O właśnie-pytanko: polećcie mi jakiś dobry hihacik do ciężkiego grania w stylu stara metallica/stary slayer/ elementy progresji. Coś głośnego, selektywnego i szeleszczącego na otwartym, z głośnym chick'iem, najlepiej przmieniowo podobne do Z-Custom, ale nie ZETka, bo 1200 zł na hihat nie znajde, nie zarobie a kraść nie zamierzam
[size=9][ Dodano: Sob 20 Gru, 2008 ][/size]
Bębny nadal EP custom, werbel Mapex ProSreel 13x3,5
Blachy:
Hihat Amedia Vigor Rock Shiny 14"
Crashe Amedia Vigor Rock Shiny 16"i 18"
Ride Amedia Galata Heavy 20"
Splash Stagg Myra 10"
Ostatnio zmieniony przez jaqb Sob 20 Gru, 2008, w całości zmieniany 1 raz