ja bym ich nawet nie probował porownywać, są całkiem inne.. orion jest bardzo specyficzny.. troszke taki belowaty, trza w niego mocno walnąć, arty sa bardzo szkliste wyraźne, ale najbardziej lubie mojego arta 18
ja bym ich nawet nie probował porownywać, są całkiem inne.. orion jest bardzo specyficzny.. troszke taki belowaty, trza w niego mocno walnąć, arty sa bardzo szkliste wyraźne, ale najbardziej lubie mojego arta 18
Tak orionki brzmią jak dzwony, szczegolnie ten moj solo pro. Na szczescie pozbyłem sie go i kupiłem Pro Arta 18" i też go najbardziej lubie ze swojego setu Te 18 cos w sobie mają, bo wiele blach o takowych wymiarach mi sie podoba.
Bardzo długo polowałem na axisa, i pewnego dnia wchodze na allegro i wpisałem sobie "axis" i wyskoczyła mi aukcja.. Szybko chwycilem za telefon i rozpoczely sie negocjacje Ostatecznie zaplaciłem za niego 2350 zł, a odebrałem go sam z Polanicy Zdrój
Masakra ogrywalem, dw 9000, iron cobry, latające smoki, gibraltary, taye'e i inne przedziwne wynalazki, kazda stopka pod wzgledem wykonania i mozliwości ustawień wypada blado przy axisie..
odnosnie gry : po przesiadce z chujowego mapexa roznica byla kolosalna, nie mialem zadnych problemow ze zmiana technik, musialem tylko obnizyc stolek i odsunac sie troche od zestawu..
na chwile obecna ciezko mi sie wypowiedzieć dokładnie na jego temat, ale juz teraz wiem ze nie zaluje czasu poswieconego na szukanie ich jak i calkiem niezłej sumki ktora na nie poszła, jednym słowem POLECAM..
wiecej wkrótce
moi "znajomi" ktorzy byli w stanach dali dupy, dystrybutor z UK zrobil mnie w chuja, a bardzo długo polowałem na nie, wiec jak pojawily sie na allegro to byłem zdecydowany btw 2350 to i tak sporo mniej niz w czechach czy niemczech
pozdro \m/
czy te axisy są aż tak dobre? drogie to to i z wyglądu takie pokraki...;P to chyba sprzęt do muzyki gdzie trzeba zachrzaniać na stopie z prędkością światła;p
Mi tam się zarąbiście podoba stopa Taye metalworks... to jest dopiero maszyna;D
A odnośnie chusteczek: też kiedyś tak sobie wytłumiłem bębny;D nawet spoko;P
mieliśmy chwilowo zastój, ale kończymy 2 kawałek postaram sie coś nagrać w najblizszym czasie
_________________ STAY BRUTAL !
ravajas
Wysłany: Nie 11 Lis, 2007
Ari napisał/a
franio napisał/a
sie kiedyś zdziwiłem ile dają zwykłe chusteczki :]
To sie jeszcze zdziwisz co daja dobre naciagi i dobre nastrojenie ;]
Właśnie, to nie przystoi muzyk(ant)owi podniecać się chusteczkami. dobrze ktoś tu kiedyś napisał: jak masz tłumić bębny chusteczkami, to je sprzedaj i graj na kartonie po telewizorze.
_________________ uczmy się na cudzych... bębnach!