Hej.
Całkiem nieźle i równo zagrane
Robisz coś ze ścieżkami po nagraniu?
jak dla mnie to blachy za głośno, a mam niedosyt werbla i stopy. Stopie brakuje rockowego ataku, a werbel jakiś taki bez wyrazu. I myślę, że to może być kwestia grania - brakuje tu takiego "osadzenia" w uderzeniach w werbel (jak grasz rimshotem to jest lepiej). Nie głaszcz go tak! - chyba po prostu trza mocniej przyłożyć (ale nie chodzi mi tu konkretnie o popularnie rozumianą siłę - czyli grać mocno, a bez wysiłku ).
GRANIT - To, co mam w domu, czyli głośniki komputerowe + niezłe słuchawki
Niestety nie mam kasy na sensowne monitory
Dam sobie rękę uciąć, że większość odbiorców słucha muzyki na głośnikach laptopa, lub na słuchawkach za max 70zł, więc to na jakim sprzęcie odsłuchane nie powinno grać większej roli.
maciekomis - mam świadomość , ze ludzie słuchają często na głośniczkach z laptopa (czasami nawet robię specjalnie odsłuch z takich głośniczków) ale jeśli są jakieś lepsze słuchawy to ok a niestety odsłuch robi różnice i to spore - ważne jest na czym się słucha bo po prostu na głośniczkach słychać "inaczej"
szymv - spoko
Mr.maN - między innymi po to właśnie się nagrywam żeby się zobaczyć w akcji i nie robić "spin" i o właśnie też takie komentarze krytyki konstruktywnej mi chodzi na forum
Ważne jest dla mnie to co piszecie bo na tym nagraniu zmieniłem ustawienie mikrofonów i zrobiłem delikatną equalizację i są efekty tego, że tak powiem tej roboty