Bardzo, bardzo, bardzo zacne. Opowiadaj jak toto gada.
co tu dużo mówić. To trzeba usłyszeć
Generalnie centrala to działo przeciwpancerne, małe tomy brzmią niesamowicie - głębokie, pełne, długie brzmienie (8" nastrojona nisko to dosłownie muza brzmienia bębna); 13" nastroiłem na taki konkretny 'punch'. Brakuje mi jednak troszkę więcej dołu, toteż zamierzam za rok zapracować na 16".
przede wszystkim reaguje bardzo szybko, wysoko brzmi i jest głośny. Nie spodziewałem się tego, gdyż jest dość cienki. Taki kąśliwy, szybki, z miłym piaseczkiem i szerokim zakresem brzmienia. Narazie nie zamierzam zmieniać Podoba mi się to, że jest bardzo selektywny, lecz jak to określił aYoY nie jest to rockowy hi hat i tego raczej po nim nie powinno się spodziewać. Nie ma takiego mięcha, jak to niektóre blachy.
pamiętam jak stał na aukcjach na niemieckim ebayu (czy może się myle?) napalałem się na niego, tylko rozmiary mi nie pasowały... ale teraz kiedy zmieniamy styl muzy jaką się bedzie grało to z chęcią bym chapnął taki secik poprostu piękny
wykończenie... olaboga gratuluje Ci tego bębna z całego serca hehe Chyba tanio go kupiłeś nie? napewno baaardzo opłacalny zakup
gratulejszyn! dasz mi kiedyś opukać?
pamiętam jak stał na aukcjach na niemieckim ebayu (czy może się myle?) napalałem się na niego, tylko rozmiary mi nie pasowały... ale teraz kiedy zmieniamy styl muzy jaką się bedzie grało to z chęcią bym chapnął taki secik poprostu piękny
wykończenie... olaboga gratuluje Ci tego bębna z całego serca hehe Chyba tanio go kupiłeś nie? napewno baaardzo opłacalny zakup
gratulejszyn! dasz mi kiedyś opukać?
pozdrawiam!
Otóż to. Kupiony na niemieckim ebay'u. Cena zaskakująco niska Przyjedź do Łodzi, a nie będzie problemu żeby razem 'popykać se'.
Wysłany: Sob 28 Paź, 2006
zajefajne bebenki, ale ja tam jakos za tama nie przepadam(tylko mnie nie jedzcie)
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Wto 10 Mar, 2009
juz Ci mowilem swego czasu., ze tak czy siak do tamy sie nie przekonam
tak czy siak extra sie to prezentuje
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!