Co tu dużo gadać...Stałem się posiadaczem Czarciego Kopyta, a ściślej mówiąc z wielką radością dołączyłem do grona endorserów Czarciego...Sprzęt jest wypasiony bez dwóch zdań, wykonanie to naprawdę profeska, a case zabija Przyjęła się taka zasada, że to sprzęt raczej dla blastujących, ja z blastami nie mam kompletnie nic wspólnego i myślę, że będę baaaaardzo zadowolony czego i Wam życzę. Kilka fotek:
Wysłany: Czw 26 Sie, 2010
graty, pro sprzet juz w komplecie?:>
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
pieknie pieknie - a czemu bez graweki wlasnej ?:) imiennej ? zespolowej ?
wczoraj i przedwczoraj - widzialem darayowe hehe piekne logo dimmu borgir i jakis znaczek piecioramienny hehe
ostatnio przy rozkładaniu gratów na Metal Hammerze miałem okazję przyjrzeć się z bliska Czarciemu od Piotrka z Riverside... wiem że to nie to samo co pograć i potestować w graniu ale i tak na razie gdzieś mi się "śrubka wkręciła" pozytywnie, a niebawem i tak muszę pomyśleć o zmianie mojego twina choć na razie moja Yamaszka nie zawiodła mnie ani razu. Na razie to tak 50% ale czytam coraz więcej pozytywów i kto wie... ?
_________________ "Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill
No i jestem po sprawdzeniu Czarciego w warunkach bojowych...a to moje wrażenia:
świetny atak dzięki któremu centrala brzmi dużo mocniej, a specyficzne bijaki dają fajny klik, szybka, reakcja jest natychmiastowa, to sprzęt megapro, do grudnia przed moim Czarcim 33 koncerty i to będzie prawdziwy test, tymczasem jestem zachwycony i nie wierzę że to się zmieni
Mysle ze gdyby krawedzie bijakow bardziej zaokraglic - to by tego problemu juz nie bylo.
Ale koniec o technicznych sprawach o czarcim, tu ma byc rozmowa o Twoim secie
właśnie tu jest miejsce na takie techniczne dyskusje na temat Czarciego, o secie to nie ten temat:)))))
odnośnie łatek, jak dla mnie Remo Falam Slam najlepsze:))))