Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 JANUSZ (kolega z forum)- ENDORSEREM TAMY
Drodzy koledzy, jest mi bardzo miło oznajmić, że oficjalnie zostałem endorserem Tamy, to dla mnie mega zaszczyt i bardzo się z tego cieszę...:)))Poniżej link.
Wysłany: Czw 20 Sie, 2009
wow gratulacje stary! dobrze, ze coraz wiecej mamy endorserow w topowych firmach
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Masz cos do Superstara??? Tak poważnie to przez 15 lat grałem na Rockstarze i nie raz te bębny kładły na łopatki swoje bardziej wypasione koleżanki, narazie będę grał na Superstarze Custom Hyper-Drive, wersja którą posiadam bardzo mi odpowiada i nie czuję się jakos gorszy od innych bo nie o to tu chodzi:))), czas pokaże co będzie dalej...
Bębniarek
No i brawo , ale wiesz że nie możesz teraz grać na sprzęcie vintage chyba że Ty dostałeś inne warunki ...
Podoba mi się Twoje podejście , bo przecież ręka się liczy a nie klasa sprzętu , poza tym masz sprzęt świetnie brzmiący więc o co chodzi.
Panowie i Panie ... sprzęt z tzw. "niższych półek" brzmi teraz nie wiele gorzej niż topowy to nie te czasy już , jakoś znacznie wzrosła i u dobrego bębniarza , jakim jest Janusz różnicy słychać nie będzie
reprezentuje, narazie odwiedzilem raz clostera na woodzie i naprawde gra pierwsza klasa Januszu powodzenia!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Nie wiem czy pamiętasz ale jakiś czas temu graliśmy wspolnie koncert w Chojnicach, mieliście jeszcze trasę koncertową z "2 Koła" ja grałem wtedy w "Amoku"
Wielkie gratulacje.
Ja chciałbym się zapytać, jeśli można rzecz jasna, na czym dokładnie polega bycie endorserem? Wiadomo, nie da rady grać na innych beczkach, ale jak to wygląda od strony praktycznej. Jakie są z tego plusy i minusy.
Wielkie gratulacje.
Ja chciałbym się zapytać, jeśli można rzecz jasna, na czym dokładnie polega bycie endorserem? Wiadomo, nie da rady grać na innych beczkach, ale jak to wygląda od strony praktycznej. Jakie są z tego plusy i minusy.
po pierwsze gratuluje! po drugie przyłączam się do pytania. Nawijaj jak to jest