Swojego czasu byłem zapatrzony w te bębny, jeśli miałbym coś kupować, to właśnie taką Tamę, jednak z centralą 22/20. Bardzo podoba mi się to, że tomy są płytkie i wreszcie mógłbym ustawić swoje wymarzone ustawienie, które jest niemożliwe u mnie w 'standardzie'. Świetny zestaw, jednak zastanawiam się, jak sprawuje się w studio
Daje radę, możesz się przekonać słuchając płyty ''Aurum":)))) oczywiście pozostaje jeszcze kwestia gustu, bo nie każdy lubi takie samo brzmienie, powiem tak: nie miałem w studiu żadnych problemów, wszystko się zgadzało:))
Odnośnie stołka: mega wygoda, naprawdę po odchyleniu się do tyłu nagle "napotykamy" oparcie i uczucie wygody i komfortu się potęguje, profilowanie siedziska jest takie że nic nie uwiera itp, wiem , wiem zostanę posądzony o reklamę, ale to szczera opinia:))))
To dobrze, że realizator nie miał żadnych spostrzeżeń do płytkich tomów, bałem się, że do studia mogą się nie nadać. Ale skoro mówisz, że wszystko jest ok, to z chęcią sprawdzę tą płytę! Miłego grania na Tamce
Mały update: pożegnałem się z AAX 17" Stage Crash, a w to miejsce jest HHX 18" Studio Crash...Szykują się jeszcze nowości, ale to narazie tajemnica...nie omieszkam napisać jak tylko to nastąpi:))))))) Info wkrótce....
masz racje Anarchismo, brakowało mi w tym AAX czegoś, po prawej stronie mam HHX 18" Stage Crash i tu sie wszystko zgadza, a po lewej tego AAX było jakos za mało...HHX sa duzo "pełniejsze", choć nie powiem, ten AAX mi dzielnie słuzył:))))))
Aldi...daj spokój:)))))))))) werbel ma taki być i już ma po prostu niszczyć, ja tak lubię, może nie do konca jak na tym nagraniu, ale to fakt ze lubie konkretny cios:)))))
Hmmm sam bym kupil takie beczki, ale mam juz starclassica B/B i juz chce go zmienic nie ten typ brzmienia, ale ten kolor twoich beczek bardzo mi sie podoba Ladne beczki i gadaja bardzo dobrze