Nie widzę w tym nic dziwnego , a pytanie po co Ci tyle tego co najmniej dziwne , oglądałem Twój set i mogę zadać Ci to samo pytanie do dobrego grania nie jest wcale potrzebny taki wypasny sprzet w sumie wystarczy stopa i werbel albo i sam werbel ...
moj set do tego wyglada maaarniutko (pod wzgledem ilosci)
_________________ Yamaha Recording Custom made in England
Sabian HHX Evolution
Ostatnio zmieniony przez świdro Pon 22 Cze, 2009, w całości zmieniany 1 raz
nie jest glupie... glupie sa takie odpowiedzi... zeby dobrze grac nie trzeba tylu gratow... nie lubie pozerstwa (nie mowie tu o tobie MOstry) i sam staram sie nie pozerzyc... smiesznym jest dla mnie kiedy garmistrz na wystepie obstawia sie gratami ze wszystkich stron a w trakcie grania umpa-umpa uzywa stopy, werbla i hata...w dodatku nierowno
jeśłi ktoś chce mieć tyle talerzy i garów to o co chodzi? Twoje bębny że tak sugerujesz?:) skąd wiesz, że dany element NIE JEST wykorzystywany w secie? to po co by było montowane... To się po prostu nazywa sytuacja muzyczna.:) W ogóle nie wiem na czym to 'pozerstwo' polega.
prosze o zaprzestanie offtopu.
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
Ale nabroiłem
To mój set marzeń...prawie. Używam wszystkiego - maksymalnie 5 rzeczy na raz bo walę z główki jak się rozkręcę.
A tak serio to każda blaszka brzmi zupełnie inaczej w moim secie, nie mam okazji pochwalić się obecnie grą w 'składzie' ale lubię słyszeć melodykę w graniu na perce, a do tego niestety coś więcej się przydaje - reszta to kwestia gustu a o tym staram się nie dyskutować ;P
Moim maksymalnie wymarzonym sprzętem byłyby Ayotte ale to wypas na który mnie nie stać i chyba nie pochwaliłbym się takim sprzętem na forum bo by mnie wilki zjadły...jak za BRX'a kąsają no offence jak powiedziałeś wcześniej świdro.
Ostatnio zmieniony przez MOstry Czw 25 Cze, 2009, w całości zmieniany 2 razy
Bębniarek
Wysłany: Czw 25 Cze, 2009
MOstry napisał/a
Moim maksymalnie wymarzonym sprzętem byłyby Ayotte ale to wypas na który mnie nie stać i chyba nie pochwaliłbym się takim sprzętem na forum bo by mnie wilki zjadły...
Z podpisaniem chodzi o firmy i rodzaje
Jak chcesz na tym grać mając siedzisko tam gdzie pokazałeś ?!
Jesteś po jakimś wypadki że Twoje nogi w kolanach nagle zgięte są o 90o w prawo ?...
hehe drogi Bladibear, jak już napisałem To jest set na który nie patrzyłem przy robieniu go dlatego nie obchodzi mnie gdzie daje siedzisko, bo drogi kolego zawsze można je przesunąć, jeśli chodzi o marki to tak:
Bębny to Duke (werbel z zestawu)
Naciągi Remo
Talerze Paiste Classic Series
_________________ drums is My life Jeśli masz niepotrzebny Crash - Meinl Classics Series to pisz
Wysłany: Sro 08 Lip, 2009
bladibear przeciez to tylko wzor...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
1.Alchemy Pro Art 14 hi hat
2.Zildjian Z custom Dyno beat 13 hi hat
3.Zildjian Z custom crash 16
4.Zildjian Z custom Crash 17
5.Zildjian Z custom crash 18
6.Zildjian K custom Crash 16
7.Alchemy pro Art crash 16
8.Alchemy pro Art Crash 18
9.Alchemy pro Art splash 10
10.Alchemy profesjonal Splash 8
11.Stagg SH splash 12
12.Zildjian Oriental Trash china 18
13.Zildjian oriental trash china 20
14.Zildjian oriental Trash china 20
15.Zildjian K china 19
17.Alchemy profesjonal RAW china 16
18.Wuhan china 12
19.Wuhan china 14
20.Zildjian zi-bell 9,5
21.Istanbul radian bell 6
22.Alchemy ART ride 20
_________________ W ODDALI KRZYŻ,ZNAK NIECZYSTEJ KRWI!
Ostatnio zmieniony przez katmetal14 Nie 02 Sie, 2009, w całości zmieniany 5 razy
Wysłany: Pią 24 Lip, 2009
linki nie lata
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
e nie inspirowalem sie tu ostrym a raczer portnoyem (np. uklad chin)
taki zestaw chcialbym miec moze nie koniecznie collectors bo mmx by starczyl i nie koniecznie tyle blach z reszta potem zrobie z jakiego bylbym juz mega zadowolony (do ktorego daze)
Manius napisał/a
niest0 zapodaj link do kit buildera
toz to ten sam co ty go uzywales jedynie czarne tlo i teksty zrobilem
Mr.maN napisał/a
strona wcześniej, poszukaj se
dwie
_________________ Sprzedam Shellset Tamy Swingstar z 1983 roku i Sabiana HH Raw Bell Dry Rida 21!