Trochę mi się nudziło z rana, więc odkopałem kitbuildera. Wersja 2.0 mojego zastawu się produkuje i finalnie będzie wyglądać tak:
Ten ufip to 14" Bravo, genialna, stara formuła.
BTW, z ciekawości wygrzebałem jak kiedyś wyobrażałem sobie swój set spodziewając się, że pięć lat temu stworzyłem jakiegoś spuchniętego potwora przy którym Portnoy bałby się usiąść, a tu taka niespodzianka:
Wysłany: Wto 01 Lis, 2011
nie powiem rowan, calkiem ladny potworek
U mnie teraz jest tak:
docelowo jak bedzie tak to bede zadowolony
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Wto 01 Lis, 2011
Nie bardzo, nie jestem jego jakims ogromnym fanem, po prostu niektore figury na ridzie wymagaja w chwili obecnej troche meczenia sie a tak ride bylby pod reka
dokladnie to ride, china i jeszcze jeden crash, taki zestaw to w sumie docelowo juz, ewentualnie jakies splashyki jeszcze gdzies, ale to juz bardziej moja fanaberia niz realne zapotrzebowanie
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!