- statyw prosty
- statyw łamany 3x
- statyw pod werbel
- statyw pod hi-hat
- twin AVENGER z serii 6611
- tom holdery
- ramie z multiclampem
- stołek
Blaszki:
- Paiste 802 Hi Hat 14
- Paiste Alpha Rock Crash 16
- Paiste 802 Crash 18
- Paiste 802 China 16
Naciągi Evans:
Tom Tom: Edge Control 2(EC-2) Clear
Rezonans: Genera G1
Bass Drum: Emad I
Rezonans: Remad 22
Werbel: Evans G1 Power Center Reverse Dot 14
Rezonans: Evans Hazy 300 Clear 14
Pozdrawiam wszystkich "Pałkerów"...;)
PS: Zdjęcia niebawem...:)
Ostatnio zmieniony przez lp2401 Czw 24 Wrz, 2009, w całości zmieniany 5 razy
Wysłany: Wto 06 Sty, 2009
dzizas zapowiada sie smakowicie, czekam na zdjecia!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
ciekawa rzecz z tym floor tomem 16x16
bo mój kumpel też składał zamówienie do cataliny ash i powiedzieli mu że tylko na zamowienie a i tak dostal z magazynu robione taśmowe bo powiedzieli że nie robią już na zamówienie, kiedy kupowałeś?
ogólnie git
Tak na poważnie to mój zestawik co jest opisany na górze. Może jeszcze do tego dokupie. Prawdopodobnie bedzie to chinka ale niewiem jeszcze konkretnie jaka i większy splash lub 18 crash..:) czas pokaże
Czyżbyśmy mieli podejrzewać że nie masz tych garów tylko na dzień dziecka miałeś je dostać ?
Nie lepiej zamiast w taką ilość PST5 było zainwestować w owiele lepsze blachy ?
no i 4 statywy + statyw hh + 1 ramie z multi clampem daje miejsca na 6 blaszek - a w zestawie kolegi jest ich 10... ?
no comments. To chyba coś z serii użytkownika drugiego forum który w zakładce "Mój zestaw perkusyjny" wkopiował opis aukcji z allegro znanego wam pewnie PEarl Reference w kolorze Rootber Fade - z tym że napisał iż kupił perkusję tydzień temu i nie wie czy to dobry zakup (pearl reference...) - oczywiście aukcja na allegro kończyła się dopiero 10 dni po tym jak kolega napisał tego posta
No i oczywiście słuszny komentarz kolegi Ostrego - "forumowiczu, to nie jest temat Mój wymarzony zestaw perkusyjny ! "
Tak że tacy ludzie się zdarzają...
EDIT :
Manius - ja tylko sugeruję że za 10 blach z formuły PST5 mógł mieć np. 3/4 dużo lepsze blachy np. Sabiana AAX...
Nie napisałem że PST5 są słabe
Niemam aparatu nadal i czekam az go zrobia - co do PST5 - blaszki ładnie gadają jak dla mnie a lubie rozmach - kiedyś może kupie coś lepszego np 2002 lub signature
No to niezły secik AAX-ów miałeś kurczę szkoda sprzętu, ja się przymierzam do kupna AAXplosion crashów 16 i 17 w te wakacje i ride AAX metal ride 22
Powiedział byś coś o xplosionach ? Tak na zachętę
No to czekam na aparat i rozwój sprzętu
AAAA P.S - nie mogłeś tego wszystkiego napisać w jednym poście, tylko jak na gg ?
Metal ride nie jest tylko do szybkich zagrywek - a jest ... selektywny i przebijający się przez wszystko i wysoki jak na 22". I na prawdę - nadaje się do czegoś owiele smakowitszego niż zwykłe blasty, a JJ nie gra tak dużo "szybkich zagrywek" więc źle porównałeś
A xplosionach mógłbyś coś powiedzieć więcej ? bo to można przeczytać na www.sabian.com...
Najpierw piszesz że masz sprzęt, potem że blaszki to żart, potem że nieaktualne i że sprzedałeś a na końcu podajesz zdjęcia tych bębnów. To w końcu może wyjaśnij jak to wygląda, chyba że ja czegoś nie zrozumiałem....