Amati w następującej konfiguracji:
-BD 22x14 (chyba)
-TT 13"x chu* wie ile
-TT 14" podobna głębokość
-FT 16"
-SD (starszy typ) 14" x płytki dość
Blachy (hahaha)
- HH Paiste Alpha 14"
Hardware:
-Statyw pod hh sonor
-Statyw pod werbel platin
-kawałek statywu amati
-twin mapex janus
-stołek hmm stare krzesło obrotowe (pancerne) obcięte oparcie, naciągnięty materiał i włożony kawał twardej gąbki
-pałki jakie się nawiną, obecnie vic firt dave weckl signature i reklamówki music info
ogólnie z zestawu jestem zadowolony, bo przecież mogło być gorzej, powoli sobie kompletuje, do wakacji chciałbym jakiegoś ride i crasha kupić, a po wakacjach mam zamiar kupić pearla elx albo coś w tej półce (o ile zarobie)
Żałuje, że zrobiłem taki kolor. Gdybym teraz robił remont to zrobił bym natural lekko przyciemniony jakąś bejcą i bardziej bym się postarał.
na werblu ambassador coated i diplomat snare
na tomach pinstripe stare i na rezo co się nawineło
na stopie remad kupiony okazyjnie w rifie za 116zł i ambassador coated (chciałbym go wymienić)
_________________ "Takiego uderzenia nie da sie zastąpić, nie można zastąpić Bonhama"
mam ją dopiero dwa dni, czuję, że mi będzie pasowała jak tylko ją poznam i wyreguluje tak jak trzeba, no i będę musiał coś z tymi luzami na przegubie zrobić, luzy dokładnie to są na "igłach" w tej "kostce"
_________________ "Takiego uderzenia nie da sie zastąpić, nie można zastąpić Bonhama"
Wysłany: Czw 12 Lut, 2009
bardzo fajnie wygladaja btw ten tom 13 to na moje niewprawne oko ma 10 albo 11 glebokosci, a 14x11/12...dziwne rozmiary troche ale tak mi sie po zdjeciach wydaje werbelek miodzio!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Stary, koloru nie żałuj, bardzo ładny wyszedł i jest oryginalny. Co do tomów to wg. mnie 13-ka ma 9 cali głębokości a 14-a jest 10-cio calowa czyli "standard" w Amati.
_________________ Trzeba ćwiczyć bardzo, bardzo dużo..... nigdy tego nie robiłem..... bardzo tego żałuję.
Fajna amatka, zawsze jak je ogladam to czuje sentyment, mimo,ze nigdy nie mialem tych bebnow, przewijaly sie to tu to tam - zawsze na plus Dobrze ci wyszedl kolor, werbel tyz miod
Ja tez nie potrafie zdjec wklejac, nie wiem o co chodzi, a procedura taka sama jak u ciebie: .
Jak zrobic to poprawnie, ktos wie ?
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
Wysłany: Pią 13 Lut, 2009
po prostu czasami niektore linki z imageshacka nie chca zaskakiwac, albo sa odnosnikiem do strony faktycznie ze zdjeciem i jeszcze jakimis reklamami...musi to byc bezposredni link do zdjecia, ja zawsze sprawdzam to sobie otwierajac nowe okno i jesli wyskakuje mi tylko zdjecie to wiem ze jest ok...swoja droga na dole w is jest direct link to photo(jakos tak) i jest napisane aby tego nie uzywac przy wstawianiu zdjec na forum...moze to dlatego?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!