Wysłany: Nie 23 Gru, 2007 kolejny Mapex VX...UPDATE 2009
Klasyczny standardowy zestaw, tomy 12, 13, 16. Werbel 14/5,5; stopa 22x16.
Blachy to paiste;101-hi-hat&ride, pst5-crash,802-crash/ride.
Naciągi-gora tomow-evansy ec2, werbel-remo CS, stopa oraz naciagi rezonansowe-firmowe mapex by remo.
Twin(pożyczony)-jakis nieznany mi model pearla-ponoć mój równolatek:D, ale śmiga dobrze...
Statywy-mapexowe, jedynie ride'a trzyma basix... CBS 600 chyba, daje rade rownież.
Ogolnie fajne garki, osobiscie polecam, wiadomo-trzeba sie troszku natrudzić przy strojeniu, ale w tym przypadku sie to opłaca
_________________ jak bum cyk cyk
Ostatnio zmieniony przez Sarum Wto 13 Sty, 2009, w całości zmieniany 3 razy
Teraz juz z prawidłowo załozonymi tomami na "drum battle" ze znajomym w okolicach minionych świąt wielkanocnych. Teraz szykujemy sie na nastepną "edycje" naszego "grania". Piwnica i chinka znajomego...
p.s na fortce korzystam akurat z blach(ride i hi hat) alchemy art
[size=9][ Dodano: Wto 13 Sty, 2009 ][/size]
Nowe nabytki...twin xlp 78 mapexa, crashyk sabiana thin 14 b8, oraz return of remo emperor
twin...odkupiłem od znajomego, niekatowany wiec jest jak najbardziej oki. Acha-bijaki z iron cobry
no i póki co to na tyle zmian... Jeszcze dodam że ride i hi hat zastepują często istanbul turk 13 hi hat lub alchemy art 14 hi hat a ride alchemowy art 20.
Ostatnio zmieniony przez Sarum Wto 13 Sty, 2009, w całości zmieniany 1 raz
hmm no jest to głosna chinka, ma charakterystyczne kszzz. bardzo dynamiczna i subtelna-jednym słowem Turczynka z charakterem. bass drum to faktycznie 22x18
Ostatnio zmieniony przez Sarum Nie 20 Wrz, 2009, w całości zmieniany 1 raz