zbisz jesli moglbym poprosić cię o napisaniu czegoś więcej o werbelkach Pearl Signature Omar Hakim 13x5 oraz Black Panther 13 x 6 Blonde Birdseye Maple a gdybys miał jakies probki nagran jeszcze byloby bosko bo szukam w necie, ale albo robie to za słabo albo po prostu nic nie ma. odpowiedz moze byc tu, albo na PW. pozdrawiam
Witam! co do Black Panther jest bardzo ciepły i selektywny w brzmieniu i słychac taki charakterystyczny podźwięk drewna z racji nieco wiekszej głębokości... dla mnie werbelek w pełni profesjonalny i cenia niestety też ok 1200-1300 za 13"
Co do Hakima to poszukaj na youtube on tam gra na nim jako drugi werbelek, jest ciemniejszy, bardziej chrupiący i ostry. pozdrawiam
Wysłany: Sro 31 Gru, 2008
zbisz dziękuje za odpowiedź. Co do Black Panther 12 - słyszałem, że to na prawdę dobry i solidny werbelek. Wcześniej jeśli się nie mylę spełniał u Ciebie rolę drugiego werbelka, dlaczego postanowiłeś go sprzedać?
i jeszcze jedno, na zdjęciach, na których prezentowałeś nowe nabytki w postaci werbli BP. widać, że na tomach masz obręcze metalowe - starsze zdjęcia czy zrezygnowałeś z drewnianych?
zbisz dziękuje za odpowiedź. Co do Black Panther 12 - słyszałem, że to na prawdę dobry i solidny werbelek. Wcześniej jeśli się nie mylę spełniał u Ciebie rolę drugiego werbelka, dlaczego postanowiłeś go sprzedać?
i jeszcze jedno, na zdjęciach, na których prezentowałeś nowe nabytki w postaci werbli BP. widać, że na tomach masz obręcze metalowe - starsze zdjęcia czy zrezygnowałeś z drewnianych?
PB 12" jakoś mi nie podszedł choć brzmi bardzo dobrze ale był nieco za głeboki a mialem okazję kupić/zamienić się na Hakima, który od dawna mi się podobał więc długo się nie zastanawiałem.
Co do obręczy to obecnie mam drewiniane, wszystkie inne fotki są starsze... poprostu
Wysłany: Sro 31 Gru, 2008
zbisz napisał/a
A_New_Morning napisał/a
PB 12 jakoś mi nie podszedł choć brzmi bardzo dobrze ale był nieco za głeboki a mialem okazję kupić/zamienić się na Hakima, który od dawna mi się podobał więc długo się nie zastanawiałem.
Co do obręczy to obecnie mam drewiniane, wszystkie inne fotki są starsze... poprostu
Dzięki. jeszcze raz gratuluje zestawu! Jak będziesz posiadał kiedyś jakieś nagrania wrzucaj śmiało
a masz moze jakies nagrania bymbnow?? najlepiej przed i po zmianie obreczy??
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
witam! wrzuciłem filmik (takie tam cos tam w pośpiechu przed pracą:) może wam coś podpowie jak brzmią te garki, lecz jakość jest taka sobie bo z aparatu... sami sprawdźcie.... pozdrawiam
chłopaki chłopaki, spokojnie... wiadomo, że aparat jest do robienia zdjęć a nie filmowania,
Anarchismo oprócz tego zależy jaki kto ma aparat i jak konwertuje plik, dziwne żeby brzmiało super bo sam widze jak jest nagrane a jak brzmia na żywo, może to tez naciągi coated a moze i faktycznie masz lepsze garki nie przecze... poprostu jest co jest:) pozdrawiam