naprawdę bomba. myślę że nie długo moja yamaha pojdzie do remontu i chyba twoja robota'piorun' będzie inspiracją dla mojego sprzętu. tym bardziej że zauważyłem że okleina zaczyna mi się fałdować (made in indonesia)
Nie dość że nudny to jeszcze kszty skromności. Ale ogólnie nie ma się co o wygląd kłócić.
EOT
stary, ale Ty naprawde masz pedlaska emofocie. jeszcze sluchasz from first to last. naprawde nie ma sie czym chwalic. wybacz moja ignorancje, ale jak widze FACETA ktory robi z siebie laseczke (Twoj przyklad idealnie komponuje sie z tym modelem) to mnie krew zalewa. masz zaburzenia swiadomosci plci?
bez urazy, zadane pytania potraktuj w 100 % naukowo!
przepraszam za offtopic.
Co do obręczy zgadzam się.Nie mam aktualnie kasy ale wiem że są do wymiany.Mam zamiar wymienić je na drewniane.myślę ze wtedy zmieni to wygląd całkowicie.
Dzieki
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008
piekna robota!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Reso juz jest.Czekam jeszcze na obręcze bo są na zamówienie i trzeba czekać.
Ale spokojnie będą fotki jak będzie wszystko.
Wrzucę ich trochę więcej.
Dzięki panowie za pozytywne komentarze.
Starałem się jak mogłem.
Jednak patrząc z bliska są niedociągłości.Trudno, to nie jest fabryka.
Wysłany: Sob 27 Gru, 2008
kiedys probowałem remoncik bebnow, na kazdym bebnie, po wylakierowaniu pozostawały rozne zacieki itp. jak wygladzic tak ladnie lakier na bębnie? szlifowałem to, ale po wyszlifowaniu tez nieladnie wygladalo. przyznam ze nie mam doswiadczenia w takich rzeczach
heheh mój również chodz ma zakład blacharski to pewnie chiał by ze 2 flaszki wódki za pożyczenie kompresoru. najlepiej kupić sobie własny i mieć na różne okazje
_________________ W ODDALI KRZYŻ,ZNAK NIECZYSTEJ KRWI!
Witam.
Miały być obręcze na bd ale nie ma.Zamawiałem w AVANS ale po jakimś czasie dostałem wici że nie mają na stanie i takie tam.Może wiecie gdzie mogę owe dostać?
Jutro będe szczęśliwym posiadaczem nowej blacharki.Fotki nie długo.