Up date!
Werbelek został oklejony fornierą z mahoniu, mmmm pięknie to wygląda foty na dniach. Do zestawu dołączył pokrowce 14' big dog i 10 lub 12 cali jakiś drumplanet:)
NA SPRZEDARZ THIN CRASH PST5 16
Witam!
Do zestawu dołączyły dwa pokrowce Big dog 14" i drum planet 12 (kupione razem w bardzo okazyjnej cenie)
Jak wcześniej wspomiałem crash pst5 został sprzedany zastąpił go Zildjian avedis swish vintage 18" z nitami.
A tak że pałki Jojo Meyer Signature całość preętuje się tak:
Up Date:
Nagroda z konkursu z konkurencyjnego forum mianowicie:
Palki Regal Tip:
- 5B x 1 RE 025 EN
- 5B x 1
- Jeff Hamilton x 1
- 7A x 1
- Miotełki BR 583r
Pady:
-Cympad Box
Cympad Cymbal Washer
Moongel - Żelki tłumiące
Wyremontowałem także swój werbel ever playa zdarłem okleinę nakleiłęm warstwę forniery mahoniowej i pomalowałem efekt jest następujący
Up Date splash 8" galata. Mam jeszcze troszke kaski tak że jakieś nowości będą myślę nad 2 werblem albo też rozważam zmiane zestawu bo szukują mi się fajne grania i tam ever play już ne pasuję a teraz tanio można naprawdę fajne gary wyrwać. A werbel ever play zgubił rezo i działa jako timbales:)
Up date:
Satyw pod werbel Premiera
Evans Emad II clear 20"
remo ambasador 14 coated
Aquarian 13 jednowarstwowy na werbel coated - w drodze
Remo emperor coated 10 12 14 muszę tylko zamówić
i to w zasadzie tyle:)
Pearl Woorld series WLX w kolorze białym:)
tomy:
10x10
12x10
14x12
16x16
stopa:
22x16
Werbel mapex pro maple series 13x3,5
blachy:
16" Sabian HHX o-zone crash
18" Zildjian Avedis Swish Vintage
18" Amedia Classic crash
10" Istanbul Sultan splash
8" Amedia Galata splash
13" hh pst5 medium
21" pst5 groove ride
hardłer:
stopen: Pearl p120p,
reszta to mieszanka pearla premiera mapexa i noł nejma.
Więcej grzechów nie pamiętam:)
Na tomach są fabrycznie dodane do tych bębnów remo pinstripe a na centrali jest na razie tylko fabryczny od mapexa bez rezo. tamy tak czy siak gadają świetnie mimo membran. Tomy gadają nisko, ciepło i potężnie. Szczerze to nigdy nie lubiłem pinstripe ale z tego co mi się zdaje najlepiej spasują na tym zestawie. Stopa póki co brzmi masakrycznie, ale nie ma co się dziwić bez rezo i z uderzanym od mapexa i tak daje rade.