Wysłany: Sob 25 Sie, 2007 Mapex M (lipa-klon) oraz Sonor - Force 3005 Jungle FOTKI!!
(dodane 8 września 2007) - info o sonorku w ostatniej wiadomości......
Witam.
Moja perkusja to Mapex M lipa-klon
20x16, 14x14, 10x8 - piękny zestaw (dziekuję Staszku za te gary - gadają przednio) fotki zamieszczę jeszcze dziś..
werbelek EP custom 14x5.5 (szukam nowego)
wszystkie statywy Basix (mocne, stabilne i tanie)
Blaszki - z tym już gorzej
hi-hat - no name jedna bardzo cienka (doł) i grubsza na górze - hmmm tylko w takiej konfiguracjo to jakoś gada bo jak jest odwrotnie to kiszka - szukam czegoś nowego a to niebawem niebawem na sprzedaż
3 0rionki tz. chinka 18, ride 20 jak crash, splash 10 - nie bawem cała rodzinka idzie na sprzedaż
i moj nowy nabytek zakupiony niedawno przez forum od jacka-bębniarza - dzięki stary blacha mnie zmiażdżyła
Istanbul TURK Ride 22 - bardzo gruba i ciężka
w brzmieniu ciemna i sucha idealna do muzy którą teraz popełniam
Wysłany: Sob 25 Sie, 2007 Re: FilippoLippi - mój set.
FilippoLippi napisał/a
i moj nowy nabytek zakupiony niedawno przez forum od jacka-bębniarza - dzięki stary blacha mnie zmiażdżyła
Istanbul TURK Ride 22 - bardzo gruba i ciężka
w brzmieniu ciemna i sucha idealna do muzy którą teraz popełniam
spoko loko luz i spontan. mnie się tez ta blaszka bardzo podobala, byla supcio, ale niestety do muzyki ktora mam zamiar grać (kieruję się w stronę rocka a'la Guns N' Roses) ta blaszka nie była zbyt "idealna" ale zamieniam ją nie na byle co, bo Zildjian A Custom Projection Ride 20" także hi-hat sultana, którego sprzedalem dla Virta zamieni niedlugo Zildjian K/Z Special Hi-hat 13 oby sprawował Ci się jak najlepiej, czego życzę Ci z całęgo serca ziom pa!!
No proszę , fajnie zobaczyć swoje poprzednie bębny Widzę ,że nie przekręcałeś napisu i bardzo dobrze , bo tak jest trendy . Tureczka 22" też sobie bardzo chwalę...
KUBAWE - a twój 18 calowy floor to mój wymarzony rozmiar centralki
... może nie koniesznie "szpadra" ale chętnie "pochytałbym" 18-tke wyższego modelu i sprowadził do "poziomu" (czyt. wyekspediował w stan centralkowo-stopowy)
No proszę , fajnie zobaczyć swoje poprzednie bębny Widzę ,że nie przekręcałeś napisu i bardzo dobrze , bo tak jest trendy . Tureczka 22 też sobie bardzo chwalę...
pozdrawiam
...i fajnie zobaczyć swoje poprzednie blachy:) Przez pewien czas byłem w posiadaniu tego Turka pre-splita:) Turek Yagarna też jakiś czas temu należał do mnie:) Aż się dziwię, że Pre-split w ogóle poszedł na handel, najwidoczniej jego pierwszy polski właściciel miał konkretny powód. Pozdro dla Michała T.:)
No proszę , fajnie zobaczyć swoje poprzednie bębny Widzę ,że nie przekręcałeś napisu i bardzo dobrze , bo tak jest trendy . Tureczka 22 też sobie bardzo chwalę...
pozdrawiam
...i fajnie zobaczyć swoje poprzednie blachy:) Przez pewien czas byłem w posiadaniu tego Turka pre-splita:) Turek Yagarna też jakiś czas temu należał do mnie:) Aż się dziwię, że Pre-split w ogóle poszedł na handel, najwidoczniej jego pierwszy polski właściciel miał konkretny powód. Pozdro dla Michała T.:)
Pzdr.
TYTOOS
To ja jako pierwszy wykupiłem tego TURKA 22" od Michała Treli hehehe.
jak na poniższym obrazku...
doszedł
hi-hat Istanbul Mehmet Ottoman Flat Hole 14"
oraz Iron Cobra rolling glide
docelowo poszukuję Crasha "ciemnego brzmienia"
Orionki odlatują w siną dal (wystawione na allegro)
choć chwilowo Ride Orionek 20 z łańcuszkiem jakoś daje rade
Poniżej trochę głodny, ale szczęśliwy (perwsze chwile po obstukaniu Tureczka 22)
pozdrawiam
Pzdr.
TYTOOS
To ja jako pierwszy wykupiłem tego TURKA 22 od Michała Treli hehehe.
hehe:) A co sie stalo, ze go sprzedales? Ukradlem go Michalowi na jakies 2 miechy, ale paskudnie nie pasowal do reszty moich blach (wersje Thin), chociaz sam w sobie ma niezly charakter:) Ale hi-hatu Michala Empire 13" nie oddam nikomu, nigdy!;) Hi-hatu Mela Lewisa takze od niego tez nie oddam:)
Bardzo ladne bebenki, blachy tureckie mi sie nie podobaja brzmieniowo i wygladowo Z kad ja znam to ustawienie, na takim zaczynalem ale apetyt rosnie w miare jedzenia, teraz to juz mam "giganta" (10,12,14,16).
Dobrze zainwestowales w stopke, IC to swietna stopa
A to ze jestes lysy wcale o niczym nie swiadczy
Satriani tez jest lusy, chambers jest lysy i co jak gra wszyscy wiemy Jak by lysa glowa dawala umiejetnosci chambersa to wszyscy chyba chodzilibysmy lysi