Witam, może zaczne od tego ze sie przedstawie poniewaz jestem nowym forumowiczem niemniej jednak forum to nie jest mi obce gdyz od dawna zagladam na nie i przegladam regularnie az do dnia dzisiejszego, no wiec mam na imie lukasz, na bebnach gram juz jakis czas, niedlugo, wkrotce sprobuje cos wrzucic na forum do posluchania, obecnie nie gram w zespole.
Moj zestaw to Mapex M Studio w kolorze YL w konfiguracji:
tomy 10", 12", 14", 16"
werbel 14"
centralka 22"
Na zestawie zalozone sa naciagi Aquarian Studio X, na centralce nie zmienialem aczkolwiek mam taki plan w niedalekiej przyszlosci.
Jezeli chodzi o hardware to jest on taki jaki otrzymalem przy zakupie bebnow, jedynie dokupilem stope Mapex XLP-18
Blachy to :
hi hat Avedis Zildjian Mastersound 14"
crash: Zildjian Z Custom Medium Crash 16" oraz Istambul Traditional Paper Thin Crash 16"
splash: Istambul Radiant 10"
ride: niestety ale poki co Zildjian Planet Z 20"
Na zdjeciach zestaw jest w troszeczke innej konfiguracji ale jak tylko porobie najswiezsze zdjecia to wrzuce na forum
Wysłany: Sro 06 Lut, 2008
witam imiennika, szkoda ze fotki cos mi nie chodza...czekam na zdjecia!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Mayhen jakie masz na nich naciagi?? ja chce sobie cos zmienic bo z tych aquarianow jakos nie jestem do konca zadowolony a tak jezeli chodzi o scislosc to moej blachy sa te ktore wymienilem wczesniej!! Te crashe K i A oraz ride sa mojego nauczyciela i kolegi zarazmem = Niunka nie mylic!! ;) zjecia ktore sa dodane pozniej sa tylko z moimi blachami