Wracając do tematu. Kolor mnie się nie podoba, brokatowy jest dla mnie do przyjęcia tylko w przypadku "dyskotekowego" wykończenia MicMart'owego MMX'a Jakie masz blachy? No i racja, troszkę razi mała liczba blach w odniesieniu do takiej ilości bębnów A pamiętam jeszcze, jak pisałeś, że Ci spokojnie 2 tomy wystarczają Kiedy EPa miałeś... Od razu wywaliłeś 13-tkę z setu.
Gratuluję fajnych bymbnów i czekamy na zmiany w blaszkach Pozdro!
Wysłany: Nie 27 Sty, 2008
jacek-bębniarz napisał/a
mojego autorstwa? ale ja nie fotograf... nie potrafię robić naprawdę dobrych zdjęć Pzdr!
to chyba do kojlaka bylo
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
sprytni jestescie, towarzyszu kojlak, ale przed nami nic sie nie ukryje.
padliscie ofiara spisku, a zdjecia kojlaka sa zmanipulowane, jego bebny w rzeczywistosci - po raz kolejny - sa rozowe oto fota wykonana superszpiegowskim aparatem, stwierdzajaca prawdziwosc materialu dowodowego:
a powazniej ludzie, dajciez spokoj, kojlak wrzucil fotki bebnow a tu dwie strony jechania go za fotografie, to nie jest dzial `pokaz nam swoje zdjecia` tylko swoj sprzet, halo..?
kojlak - zajebisty zestawik! aczkolwiek strasznie duzo bebnow, wolalbym oddac jeden tom i floor, a kupic za to jakies fajne blaszki
(kwestia gustu ) nagraj jakis filmik na tym monsterze
nie martw się kojlak... nie jesteś sam ze mnie się siostra nabijała że mam różowe bębny - tzn. naprawdę nie są różowe
Przy obręczach są czarne a na środku fioletowe, ale jedno zdjęcie mi jakieś takie strasznie jasne wyszło no i proszę...
...pewnie już wkrótce kojlak pokaże światu jak naprawdę wyglądają Wasze zestawy...
a powazniej ludzie, dajciez spokoj, kojlak wrzucil fotki bebnow a tu dwie strony jechania go za fotografie, to nie jest dzial `pokaz nam swoje zdjecia` tylko swoj sprzet, halo..?
kojlak - zajebisty zestawik! aczkolwiek strasznie duzo bebnow, wolalbym oddac jeden tom i floor, a kupic za to jakies fajne blaszki
(kwestia gustu ) nagraj jakis filmik na tym monsterze
Swoją drogą to na tej focie wyglądają jakby zrobiono je z PLEXI.
Co do bębnów - zawsze chciałem mieć taką ilość, bo fajnie można ją konfigurować. Tylko brakuje mi 18", albo 20" centralki - lepiej sprawdza się w Jazzie, niż 22". Ale to może kiedyś - jak zacznę zarabiać grając. ..Blaszek z czasem się dorobię. Chyba w ciągu kilku miesięcy powinienem zakupić do zestawu kolejne ramię na clampie i chinkę w przedziale 14"-16". na 99% pójdę w Istanbul'a Agop'a. A filmik? Jedynie wtedy kiedy zdobędę normalny mikrofon to odważę się pokazać jak brzmią - bo nie chcę profanacji Saturna z powodu słabej jakości mikrofonu w telefonie.
bardzo fajny patent!
kojazy mi sie troche z behemotowym ustawieniem ale to tylko skojazenie...w tym setupie nie wiedze tylko powodu zeby odstawiac 16 ft. ale to juz oczywisice twoja deczja.
ogolnie klasa!
myślałem że tylko ja na tym świecie gram na takim ustawieniu dołożyć twina, kilka chinek i można grać dla szatana jak ci sie robi przejścia z góry na dół ?
_________________ - A teraz rzućcie broń.
- Co?
- Nie pozwolimy wam po prostu wyjść.
- Kto nie pozwoli?
- Panowie Smith, Wesson... i ja.
odpusciłbyś sobie ten pierdolnik w którym trzymasz pałki. trzeba bylo mniej bebnow kupic a jakos w blachy zainwestowac, bo poki co to wyglada jak sytuacja mojego kumpla co kupil sobie Golfa V a teraz nie ma kasy na struny do gitary, i długo mieć nie będzie.
@ StawRos - faktycznie śliczny. fajnie prezentuje się na koncercie.
@ Maxu - to faktycznie tylko skojarzenie, bo nie słucham raczej tak ciężkiej muzyki.. no może opróczo statniej płyty Behemotha, bo jest świetna
Teraz i tak jest dużo bębnów i może nawet zdejmę jeszcze jeden. Jak może za rok będę przy kasie to zrobię chyba centralkę z 16". Oczywiście jeśli zajdzie taka potrzeba
@ Palin - w pełni zgadzam się co do takiego ustawienia setu. Jak wiesz lubię eksperymentować, więc na pewno i na takim normalnie będę grał. Ostatnio z koncertu na koncert zestaw pomniejsza się o 1 bęben. Na następny wezmę już chyba taki set jak mówisz. No może dodam jeszcze 8", bo bardzo go lubię.
A co do blacharki to racja... Tylko że rzuciłem pracę i aktualnie moje długi regularnie rosną przez co nie będę mógł sobie pozwolić na pro blachy przez co najmniej rok.
@ Franio i Pater Noster:
To 'chowadełko' czy jak kto woli 'pierdolnik' na pałki to zwykły odwrócony bongos Amati 6" - nic mnie to nie kosztowało, bo to pozostałości po mojej starej Amati.
A co do bębnów to po prostu była okazja.. impuls.. zakochałem się w nich i musiałem je mieć.