Wysłany: Sob 02 Lut, 2008 Masakra, prawie zestaw perkusyjny (Aktualizacja 25.03.2008)
To jest mój 'zestaw', składał się z:
-werbla sonor 14''
-tamburyna (pełni funkcję hi-hatu)
-stopy amati
-splash'a amati 12'' na statywie z pałki
Wielu z was pewnie nie widziało takiej masakry, gracie sobie na swoich pearl'ach za kilka tysięcy, więc patrzcie i cieszcie się (albo i nie) jak inni mają gorzej, pozdrawiam
Potem chciałem wyremontowac werbla, ale kolejne polakierowane drewno średnio mnie interesowało, zakupiłem więc okleinę (chciałem różową, żeby było ciekawiej, ale w sklepie nie mieli ;P. Aha, i dzwięk i tak był i jest gówniany, więc nie mówcie mi o stracie na brzmieniu ^^)
w trakcie remontu
tak to teraz wygląda
Doszedł tylko statyw do hi-hatu firmy 'beznadziejne gówno'
niedługo będa (chyba jutro) talerzyki do hi-hata i centralka (już nie jutro )
pozdrawiam, miłych chwil radości z okazji "uff, dobrze że mi rodzice dali na set"
_________________ Tomek_b182 - probably the best/worst drummer in the world
Ostatnio zmieniony przez Tomek_B182 Wto 25 Mar, 2008, w całości zmieniany 2 razy
Chłopie jeżeli naprawdę tak grasz to wielki szacunek do Ciebie... i niektórzy narzekają na swoje polmuzy, power beaty itd. Zgadzam się z tym że nie każdy ma lekko. Gratulacje zaciętości i powodzenia!!!!
_________________ "...Are You Ready For Holy Bukkake?!..."
Ja miałem jeszcze gorsze początki. Za werbel robiła psia miska, którą zmasakrowałem, a crash i ride stanowiły pokrywki od garnków:) O stopę nie pytajcie.
a ja nie liczę na współczucie! O_o
Pokazuje swój set jak każdy użytkownik tego forum...
Inni mają tamy i yamahy ja mam to, nie wiem czemu myślisz że chcę żeby wszyscy myśleli 'o jaki biedny, ma taki chujowy zestaw'. Ja po prostu korzystam z działu 'pokaż swój sprzęt'
a jeśli chodzi o:
Cytat
Z tego co czytałem to wolisz wydawać na ciuchy
to 100% prawda
pozdrawiam, i wyluzuj trochę, nie wszyscy mają takie same priorytety
coz ja zaczynalem od poduszek potem byl bardzo stary Szpaderski w slicznym kolorze i oczywiscie bylem mlody glupek i oddalem tego Szpadra w sumie prawie za darmo ehhhh
coz ja zaczynalem od poduszek potem byl bardzo stary Szpaderski w slicznym kolorze i oczywiscie bylem mlody glupek i oddalem tego Szpadra w sumie prawie za darmo ehhhh
No ja ze swojej strony gratuluje wytrwałosci, ale jezeli na powaznie chcesz grać na bebnach musisz wiedzieć że na to hobby trzeba troche kasy wydać. Zrezygnuj z dwóch par spodni i kup sobie na poczatek jakiś porzadny werbel
_________________ Brzmienie jest tym samym co człowiek.
z odbijaniem jest ok, jak zwykły werbel, chciałbym tylko zmienic naciąg z pb na coś konkretniejszego.
Z brzmieniem jest gorzej, nie mam wszystkich śrub do rezonansu ;]