zildjian zbt to kupa straszna
teraz z Polski moje blaszki idą: Zildjian Z-MAC 18" Crash i Zildjian Oriental 20" China - czyli będzie rzeź niewiniątek
a w planie zidjian oriental trash splash 11", ale to powoli
no a potem jakieś blachy normalne, bo te zbt to tylko na pierwsze 2 góra 3 miechy
_________________ alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
hehe, ciekawe jak tego ride wysle przesylka z anglii bedzie kosztowac wiecej niz blaszka
a krzeslo to moj fotelik komputerowy, bo rozstawilem sobie bebny w pokoju, tak zeby zobaczyc jak sie prezentuja, bo grac na nich i tak nie bardzo moge w chacie
_________________ alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
Borbaha zmyliły lugi. Najwyraźniej jest to jakaś edycja Advantage jeszcze z vintageowymi lugami
Witamy kolejnego zadowolonego, również taki secik stoi w mojej komórce
albo ktos se przypierdzielil tabliczke z SCA na SC ^^ No ale zmylily mnie te lugi, nie widze w tym powodu do wstydu, co xavi chcial mi zarzucic ... wielu mogloby sie pomylic, takie lugi miala sc a nie sca , pierwsze widze. Ale i tak gratuluje bo gary sa super, ja sobie chwale ^^ pozdr
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!