nie kupuj naciągów... nie opłaca się.... masz dobre jeszcze.. do ćwiczeń wystarcza a do koncertów sie to nie nada niestety.. posłuchaj nagrania np. przez mikrofon sluchawkowy . Do poczciwego brzmienia polmuz potrzebuje rezonansow jedank nie pakuj sie w to bo szkoda pieniezy na obręcze.. naciagi, lugi, i tak nie pomoze to zbytnio
matizol miałem własnie to samo powiedzieć ze to oczy przypomina wielki Polmuz patrzy
freerider czy mi sie wydaje czy to tam "moją" stope widze przy centrali ?:D
zrobiłes coś z tym gwintem ?
btw jakby ktoś pytał freerider to ta stopa to Peavey'a albo Ddrums (doppler drums :p)
Co do stopy to masz racje "twoja była". A polmuzik zaczyna przechodzic remont. Jak narazie emad na centrali jako uderzany, firbersyn na werbel a w drodze juz g2 na tomy.
lol! Co to za problem, ludzie. Naciągi zawsze będzie mógł mieć na później, co, pękną w pół? Z centrali będzie już, zakładam, że pan dba o sprzet. A lepsze będą te, co wstawi do polmuza jako "przechowalnia", niż firmówki, jakie bedzie miec na nowych beczkach za jakis czas. Nie widze problemu, ale to moje zdanie
Jest problem, bo nie każdy polmuz ma wymiarowe obręcze i się naciągi rozpieprzają Mnie kiedyś Powerstroke na werblu po prostu wyskoczył z obręczy (wyrwał się ten klej), przez to, że właśnie były nierówne.
Wiecie co jak narzioe nie zanosi sie na to zebym mial inne bebny wiec chce zrobic cos z tych ktore mam. Wiem ze to polmuz i nie oczekuje zbyt wiele ale gary beda lepiej brzmialy z firmowymi naciągami niz z jakimis gownianymi nie ?
Wysłany: Czw 14 Sie, 2008
nie chce cie martwic stary, ale duzej roznicy nie odczujesz, a pieniadze z naciagow, moglbys sobie juz odlozyc na nowe beczki, albo blaszki...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
JA juz odczułem dużą różnice. Kupiłem emada na centrale i gra zupełnie inaczej niz na jakims gownianym naciągu. A co do blach owszem tez mam zamiar kupic. Moze w koncu zmienie beczki na cos lepszego ale to nie predko