Wysłany: Wto 23 Wrz, 2008 MÓJ HANDMADE NACIĄG NA CENTRALE
Zrobiła mi go moja dziewczyna, mi się bardzo podoba i troche kontrastuje z tym co gram, więc śmiesznie wygląda na scenie.
jak coś, to na mnie mówią wszyscy "Robal", gdyby ktoś nie wiedział o co chodzi
no nie mam zdjęć.
reszta to gretsch black hawk fusion (+floor tom 16 cali POLMUZ ale daje rade) w kolorze okropnej wiśni, ale to się niedługo zmieni. HW gibraltar, naciągi remo emperor, na werblu Evans G2, o blachach nie mówię, bo się wstydzę. chcę kupić Alchemy Pro Arty.
Wysłany: Sro 24 Wrz, 2008
chciałbym zeby moja Dziewczyna taki mi zrobiła xD
nie wstydź sie blach, powiedz jakie masz, moje to głownie amati polmuz + alchemy art crash 16, chociaz na słuzbowych mam paiste'y:) z czego jeden polmuz 14" z moich blach to handmade IstamBOL piwnica factory china 11,5"
no, nie było mnie troche... blach sie nie wstydze, za miesiąc bede miał kase, wiec kupie sobie coś nowego. aktualnie to hihat peavey i ride polmuz, ale jakaś lepsza partia, bo brzmi całkiem całkiem jak na polmuza.
jak gram gdzies publicznie, to musze pozyczac, ale z tym nie mam problemu. zawsze znajde kogos chetnego.
z zespolem to aktualnie cos około rockowego, ale to sie zmienia, bo nie lubie sie ograniczac do jednego stylu. gram co popadnie.
wrzuce zdjecia jak tylko zrobie.
ostatnio wyrzuciłem z zestawu dwa tomy i gram na 12" i 14" co mi daje jakąś nową świeżość w grze. i jest praktyczniejsze, bo łatwiej wszystko przenieść.