Zdjęcia są jakie są, bo po pierwsze jeszcze nie nauczyłem się obsługi cyfrówki a po drugie mam dość ciasną piwnicę, co uniemożliwia mi zrobienie ładnych ujęć. Przy najbliższej okazji pstryknę lepsze, obiecuję .
Nie 'jakaś china', tylko szatańska, niszcząca wszystko i wszystkich Pang 16"
A bębenki bardzo ładne, ale to już wiesz.
(Sprzedaj mi splasha i kał... ekhm... bella )
Wybaczcie dwa posty pod rząd, ale jest okazja, żeby podbić temat do góry .
Dzisiaj stałem się właścicielem genialnej chiny Istanbul Agop Traditional Pang 16". Nowa bejbe już przywitała się z resztą blach i jest w trakcie nawiązywania bliższej znajomości .
"China Pang" to IMHO najlepsze chiny jakie robi Agop. Oprócz tego ,że mam identyczny model jak OTB , miałem okazję grać na 20" Pang - u mnie w pokoju do ćwiczeń nie zrobiła na mnie wrażenia, natomiast na koncercie w knajpie brzmiała super. Generalnie chinki nie są mocną stroną tej firmy, trzeba naprawdę szukać po seriach i rozmiarach.
Po pierwsze - bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa .
istanbul drummer napisał/a
OTB - ta chinka to czasem nie u Mr.Drums'a kupiona ?
Nie. Od dość dawna we wszelką graciarkę zaopatruję się w Drumcenter .
Shalaq napisał/a
OTB powiedz jak brzmi ten VX?
Jak na swoją cenę jest bardzo, bardzo przyzwoity. Centrala początkowo za mocno dudniła i brakowało jej selektywności, ale po zmianie naciągu na EMADa i wycięciu otworu w rezonansie brzmi super. Uderzany mam nastrojony bardzo nisko a rezonans minimalnie wyżej - nie spodziewałem się, że wycisnę z tej stopy takiego kopa. Tomy sprawowały się nieźle już na firmowych naciągach - mają przyjemne, ciepłe brzmienie. Założyłem na nie kombinację G2/G1 i nabrały dużo głębokości (zaznaczam, że stroję je dość nisko). Najsłabszą częścią jest niestety werbel. Ma na szczęście sporo trzasku, za to kompletnie brakuje w nim tego charakterystycznego, werblowego mięska - myślę jednak, że założenie lepszych sprężyn znacznie zredukowałoby ten problem. No, to chyba tyle .
taaak.! Nasza dyrekcja chce nas na każdej imprezie jaka tylko jest w szkole i nam płaci (za paliwo ) hah! i po za tym fajnie jakoś tak..;) dziewczyny itd Ale koniec OT
Mogę o coś spytać? :>
Jak Ty to zrobiłeś? Chodzi mi o dolny naciąg werbla nie pękł Ci? tak naciągniętego rezonansu jeszcze nie widziałem
Nawalator - no problem, walnij do mnie jakąś PMkę .
Kojlak - nie pękł. Odkąd pamiętam mam bardzo mocno naciągnięty rezonans na werblu, a że w szkolnej hali jest echo (nie pogłos, tylko echo. Takie jak w górach ), to podciągnąłem go jeszcze wyżej, coby werbel nie zagłuszał wszystkiego i wszystkich.