dałbym głowe ze 20x16! jeszcze do niedawna miałem centralke 20x16.
na tym pierwszym zdjęciu widac to najlepiej...moze sie myle....
tak czy inaczej rewelka-i nie drogo!
solo,prosze!!:)
Gratuluję nowego nabytku, do którego miałem okazję szukać kartonów w magazynie. hehe
Orion to jedne z najpiękniejszych bębnów na świecie, ale jeśli chodzi o brzmienie - IMO Saturn wygrywa - ponieważ Orion jest o wiele twardszy w brzmieniu czego np[. Ja nie lubię.
Wysłany: Nie 23 Gru, 2007
swietne bebenki, a ten ride to poprostu miodziooooo....
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
mi się te mapex-y jakoś nie podobają... nawalą tam różnych systemów tj. nóżki od centrali przymocowane systemem nieingerującym w korpus, albo gniazdo na tom holder, z którym się nakombinowali, po to żeby nie robić przez nie żadnych otworów w korpusie. Niby fajnie że nie ingeruje w korpus ale jak to wygląda? nie było by lepiej gdyby nie zrobili na centrali gniazda na tomholder i dorzucić do zestawu 2 clampy?
w moich bębnach do przymocowania jednej nóżki od centrali wykorzystali aż 4 śruby, a każda luga jest na 2 śrubach. Wyglądają bardzo fajnie no i dobrze brzmią.
I żeby nikt nie powiedział, że gadam głupoty o mapexie- to jest tylko moje zdanie i raczej nie bierz sobie go do serca. Najważniejsze jest to że te bębny podobają się Tobie (tzn. tak mi się wydaje- w końcu jak by Ci się nie podobały to chyba byś ich nie kupił;P )