Witam. zaszlo troche zmian w moim skromnym zestawie, teraz bede skukcesywnie dokupywal i wymienial blaszki, wiec z czasem powinno sie to prezentowac coraz lepiej:). Oto kilka fotek z dzisiejszej próby
Witam, mały update mojego zestawiku. Co najwazniejsze zmienilem ustawienie, juz troche sie do niego przyzwyczailem i narazie tak zostanie. Nastepnie naciąg na werbel Evans Genera HD, bardzo konkretny naciag, krótki, mocny strzał. Plany na przyszłość to przede wszystkim nowy twin, ktory zastapi wysluzonego mapexa. Celuje w DW 7002 ale jak mi kasa pozwoli to zastanowie się nad 5002. Nastepnie wymiana hi hatu i ride`a na cos lepszego i narazie to koniec;). Pozdrawiam i życzę milego oglądania.
Nie słucham hardcora, metalcora rodem z USA, jedynie Heaven Shall Burn, ale to nasi sąsiedzi są , więc moge się nie znać. Ale nie zmienia to faktu że zestaw zacny. Gratuluje.
Hmm porównać do innej firmy, raczej ciezko mi bedzie biorac pod uwage ze to moja pierwsza chinka w jaka stukalem:D. Jesli chodzi i jej brzmienie to jest dosyc metaliczne, ma taki krotki ping, jest dosyc twarda, trzeba wiedziec gdzie w nia uderzyc, nie wybrzmiewa zbyt dlugo, do rocka i metalu jak znalazl
Są to emperory, i są juz bardzo wysluzone, przyszedl czas je zmienic. Planuje zmienic je na evansy g2 coated, bo te emerory troche mi niepasuja do konca.
Tak więc po kilku zmianach ustawienia, mysle ze w koncu znalazlem to, które mi najbardziej odpowiada na chwilę obecną. Jest to prawie standardowe ustawienie z tym ze tom 10 jest bardziej centralnie ustawiony w stosunku do werbla. Do tego doszla nowa zabawka, czyli stopa DW 7002 a juz niedlugo planuje zakup nowego werbelka. Takze narazie tyle, zapraszam do oglądania.
No porownac specjalnie nie mam do czego bo to moj 2 twin zaraz po mapexie. Co do gry, to jest spoko, musze go jeszcze podregulowac pod siebie i troche wiecej pocwiczyc:D
Witam, jest mała aktualizacja w moim sprzęcie. Jest to werbel Yamaha Musashi 13x6,5. W sumie to juz dawno ko kupilem, ale jakos nie po drodze mi bylo robic fotki. Ale wzialem się w garść i zrozbilem kilka, niestety komórką, ale co nieco widać. No i ostatnim czasem zakupilem ze pojemniczek na paleczki vater
W planach oczywiscie blachy, blachy i jeszcze raz blachy.
Mała aktualizacja. Zmieniłem blaszki i obecnie posiadam następujący set: Amedia Thrace Crashe 16 i 18, Amedia Thrace Hi Hat 14, Amedia Raw Rock China 16, Ride No name Poniżej zdjęcie blach i aktualne ustawienie.