Naciągi na razie firmowe.
We wrześniu zmieniam na Remo Emperor.
Na stopę Evans Emad.
żelki tłumiące i tłumik na stope.
Pokrowce na pałki. <--- to we wrześni.
Pałki:
Gładek 140 C x2 pary
Gładek 150 C
Vic Firth Signature Steve Gadd
Hot Rods Mat Max 1a.
Spoko sprzęt. Trochę się blach mało wydaje przez tego dodatkowego toma-musisz dokupic jeszcze z 10 blaszek i będzie w porządku
BTW nie znam się za bardzo na fotografii, ale na mój gust te zdjęcia są raczej kiepskie
matteo
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008
krolik552 napisał/a
Spoko sprzęt. Trochę się blach mało wydaje przez tego dodatkowego toma-musisz dokupic jeszcze z 10 blaszek i będzie w porządku
BTW nie znam się za bardzo na fotografii, ale na mój gust te zdjęcia są raczej kiepskie
planuje dokupic crasha 17".
Zdjęcia tak rzeczywiście kiepskie.
zgadzam się z kolegą za mało blach ale zazdroszcze werbelka MIAZGA..!
_________________ W ODDALI KRZYŻ,ZNAK NIECZYSTEJ KRWI!
matteo
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008
wiem wiem... ale nie wszystko od razu...Kupowałem te talerze i bębny u Grzegorza Krawczyka u którego także sie uczę. A werbel też mi sie bardzo podoba..
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008
swietne bebenki, swietny kolor, a co do blaszek, to wszystko po kolei sie znajdzie
p.s. swietny werbelek
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!