Wysłany: Sob 30 Sie, 2008 Mój Pearl Target ;) Freaq (update 25.02.09)
Sporo ludzi się chwali swoimi bębnami to dlaczego i nie ja
A więc, już prawie 2 lata gram na tych bębnach i jestem z nich bardzo zadowolony, zważając że jestem nowicjuszem.
Bębny:
TGL-625C Target
22"x16" Bass Drum
12"x10" Tom Tom
13"x11" Tom
16"x16" Floor Tom
14"x5.5" Wood Snare
Kolor: Steel Blue
Hardware:
Większość Pearla
Dixon Invader Statyw Prosty PSY-9270
Stopa: Iron Cobra Power Glide
Blachy:
HH Paiste 302 Plus 14"
Paiste 302 Plus 16"
Paiste 302 Plus 20"
Stagg DH China 10"
Jakis noname 14" (mimo wyglądu, dosyć fajnie brzmi)
Zildjian A Custom 16"
Naciągów jeszcze nie zmieniałem, ale najwyższa pora się za to wziąć. Zmieniony jest tylko na werblu, Evans Genera.
Pare fotek, słaba jakość bo robione w pośpiechu i po ciemku, oraz trochę mało miejsca by je ogarnąć całe z góry:
Później zamieszczę więcej fotek
Oceniajcie, komentujcie!
Ostatnio zmieniony przez freaq1 Sro 25 Lut, 2009, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: Sob 30 Sie, 2008
ladnie wyglada, fajne rozstawienie, jedyne do czego sie moge przyczepic to to iz ten mosiadz co go posiadasz strasznie sie gryzie z tym zildkiem
EDIT: zmniejsz avatar!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
No gryzie gryzie, ale narazie nie mam kasy na nowa blaszkę.. A brzmienie tej jest wystarczające
Nie gram żadnych koncertów także wyglądem aż tak się nie muszę przejmować. Dzięki za ocenę i avatar zmniejszyłem zanim napisałeś posta
Wysłany: Sob 30 Sie, 2008
ale brzmienie sie zdecydowanie poprawi!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!