14' Hihat Meinl MCS
10' Splash zildjian
16' Crash Meinl MCS
18' Crash zildjian ZBT
18' China Paiste 502
6' Bell Amedia raw rock
22' Ride Meinl MCS
Naciągi:
Evans G2 Coated na górze tomów
Evans EC Resonant na dole.
Na Werblu:
Evans Power center reverse dot
Evans Hazy 300
Na Centrali
Evans EQ3 z łatką aquarian
Rezo Pearla
Hardware Pearl P900
Stopa Iron Cobra hp900
Pałki Ahead 7A / Nova 7A / Vic Firth 7A
Docelowo:
dodanie drugiej centrali,
floor toma 18,
ramy,
crasha 17',
chinek 14 i 16,
splasha 6'
gongu
oraz wymiana naciągów na stopie (tu akurat waham się pomiędzy Aquarianem SKII a Emadem 2.
Pozdrawiam
R.
Ostatnio zmieniony przez Septic Czw 02 Gru, 2010, w całości zmieniany 3 razy
Druga centrala, ze znaną mi szczerością - bo mi się ogromnie to podoba ;]
Gong, co do gongu nie mam jakiegos specjalnego typu, ostatnio w sklepie w moim mieście miałem okazję opukać jakiegoś Oriona z dość wysokiej półki, i bardzo mocno pozamiatał mi w głowie;]
Muza jaką gram ( i się doskonalę i duużo przedemną) To szeroko pojęty metal. Od trash, poprzez nu metal do blacku, a może i nawet trochę psychodelii Nie proście proszę o nagrania z moją grą, ujawnię się za parę lat, jak będe z siebie zadowolony;]
Bardzo fajnie gadają dość nisko nastrojone;] Odpowiednio zestrojone z rezonansami, powodują fajny dół i dość szybkie (ale nie za szybkie) wybrzmiewanie.
Jednak w wyższych strojach wydają mi się nieco "za suche"
W przyszłości chciał bym zobaczyć jak będą gadać na G2Clear
No i ta wymiana naciągu na stopce na aquariana SK2 lub Emada
Zmienione ustawienie talerzy, i nowy talerz oraz naciąg aquarian SK2
Do zrobienia reszta własnorobionego uchwytu na splashe, muszę jeszcze troche pospawać:P
Przy okazji pytanie, mój aquarian, wygląda nieco inaczej niż te powszechnie znane w internecie, jak widać jest cały biały, bez czarnej obwoluty, oraz ma nieco inne logo. Posiada wewnętrzny tłumik jak jak w innych "normalnych" Więc co to możę być ? Podróbka? inny wypust?