Wysłany: Sro 18 Lip, 2007 Mój secik- Mapex Saturn Pro
Witam, widzę, że zapaleńcy tego trudnego sportu jakim jest gra na bębnach chwalą się swoimi " Kochankami ", przedstawię mój secik ( a co.... ):
bębny Mapex ( model Saturn Pro), werbel Mapex ( seria Black Panther ML4550TB ), blachy Sabian( model HHX) oraz moduł ddrum4. Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Żyłe, Radiego oraz Palina. Życzę extremalnego beatu
zgadzam sie - sprzet piekny, b. fajnie ustawiony, tylko po jaka cholere triggerowac takie cudo..? to juz wolalbym kupic zwykla emke jesli w ogole nie korzystasz z akustycznego brzmienia
Bardzo ladne, zadam pytanie: po co trigeroweac takie bebny? Przeciez z tego co mi wiadomo to najwyzsza polka Mapexa(czy jakos tak), jak bym mial to bym nie trigerowal takiego sprzeta
Witam, brzmienie AKUSTYCZNE moich bębnów jest jak dla mnie zawodowe, naciągi, które są założone to EVANS Genera G2. Triggerów używam na graniach tylko wtedy, kiedy trzeba wrzucić bębny na linie ( ustawienie mikrofonów,equalizacja, bramka szumów itd. - więcej roboty). Oczywiście jeżeli gram impreze, na której nie nagłasniam się sam, korzystam z mikrofonów. Próbki brzmień w module ddrum4 są naprawde bardzo fajne.Polecam
Wysłany: Nie 22 Lip, 2007 Re: Mój secik- Mapex Saturn Pro
aaarturr napisał/a
...wszystkich a w szczególności Żyłe, Radiego oraz Palina. Życzę extremalnego beatu
siemka
długo się nie widzieliśmy;) odezwij się kiedyś na gg. z radkiem widziałem się ostanio 2 razy, pilich band w bb i kasia kowalska w żywcu.czemu cię nie było?:)
a sprzęcik bardzo fajny zresztą, widziałem na żywo:)hehe
pozdrawiam.
W jęgo rękach (małego Kamila) te pałeczki wyglądają jakby nogami o krzesła grał Zestaw fajny, crash jakiś pofalowany... to tak specjalnie czy chłopak ma tyle poweru w łapie ?
Kamilek skończył końcem maja trzy latka, za dużo jeszcze nie mówi, więc ciężko jeszcze z nim się porozumieć:) Ma bardzo duże poczucie rytmu, zaczął "bawić" się graniem ponad 1,5 rok temu... Myślę, że wyrosnie na bardzo dobrego bębniarza.... poniżej prezentuje jego pierwsze poczynania w wieku rok i dziesięć miesięcy:)
W jęgo rękach (małego Kamila) te pałeczki wyglądają jakby nogami o krzesła grał Zestaw fajny, crash jakiś pofalowany... to tak specjalnie czy chłopak ma tyle poweru w łapie ?
Jakościowo blaszki, które były w zestawie są bardzo marne. Jeżeli chodzi o tomy, to można je bardzo fajnie wystroić. Pzdrw
Witam, mam na sprzedaż bębny, które są przedstawione w powyższych postach, Mapex- model Saturn Pro-10',12',14',20'. Naciągi założe to Evans G2. Bębny sprzedaję jako shell pack razem z dwu miesięcznym HardCasem na centrale. Wiecej informacji pod numerem tel. 502931487 lub gg 5949463. Pozdrawiam, Artur