Cześć jestem nowy na forum więc postanowiłem najpierw się przedtawić a rzy okazji pokazać sprzet który posiadam Mam na imię Łukasz i gram prawie od roku. Mogę się także pochwalić że uczę się u Bębniarka Chyba się nie obrazi że to tutaj napisałem. A to mój zestaw:
Mapex qr 5254 składający się z:
sd:14X55
bd:22X16
ft:14X14
tt:10X8 i 12X9
no i do tego hardware mapexa.
Co do blach to posiadam jak narazie set Sabian b8:
hihat 14"
crash 16"
ride 20"
Co do zdięć to postaram sie je wrzucić w ciągu kilku dni bo nie mam na podorędziu teraz
Wysłany: Wto 15 Sty, 2008
no to czekamy na fotki
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
W tym momencie mam tylko takie fotki ale postaram się w najbliższycg dniach pstryknąc jakieś pożądniejsze
Zestaw na zdięciach jest tuż po złożeniu więc nie jest porozstawiany tak jak gram
Niezły kolorek bardzo mi się podoba... Coś te tomy masz nie równo no ale to dla tego pewnie że dopiero rozłożyłeś... Życzę sukcesów... I wielu godzin treningu...
COŚ MI SIĘ CHYBA PRZYWIDZIAŁO Z TYMI TOMAMI... heh
no tak jak napisalem na tych zdieciach zestaw jest tuż po złożeniu więc wszystko jest nie poustawiane. Jak cykne jakieś teraźniejsze fotki to dam znac.