Wysłany: Sro 18 Maj, 2011
powoli i do przodu, wiekszosc tutaj od polmuza zaczynala
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Dużo przed Tobą, ale do ogarnięcia. Jak ja się w miarę grac nauczyłem, to każdy się nauczy. Proponuję przynajmniej na początku udać się do jakiegoś lokalnego guru sztuki perkusyjnej (ale nie kolegi grającego, z całym szacunkiem, utwory metaliki od trzech lat, tylko naprawdę _dobrego_ nauczyciela). W ten sposób nie przyjmiesz złych nawyków, które są potem diabelnie trudne do wyplewienia. Pałeczki już są, teraz przyda się padzik i metronom. Poszperaj także tutaj na forum, dużo wartościowych tematów się przewinęło. Powodzenia!
Wysłany: Sro 18 Maj, 2011
pamietaj, ze thorn wymagajacy jest, lepiej nie przeginaj bo cie rogatemu w ofierze zlozy
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
a co Lukaszku na randke chcesz mnie zaprosic po okolicznych pubach w katowicach czy cos takiego ? jakos trza by sie spotkac tylko zupelnie godzin mi brakuje w dobie...widzisz...metalmania sie skonczyla to i okazji nie ma zeby zjechac....
pzdr!