Jestem ciekaw parragoników mogłbyś opisać brzmienie?
Gralem tylko na crashu 18 i muszę przyznać że kawał porządnej blachy, u siebie mam splasha 10" z tejże serii i też bardzo mi się podoba.
Paragoniki brzmia zawodowo , bo jakżeby inaczej , najlepiej oceniam crasha i chine które są rewelacyjne , ride zdecydowanie na koncerty do ciezszej muzy , hi-hat przypomina brzmieniem zildjna new beat , blachy kupiłem nie ukrywam ,kierując sie
wielkim uczuciem do RUSH .Jak pisze producent jest to mieszanka serii AAX , HHX i jakiejs tam jeszce . Podobne do zildków A Custom ,
Ten zestawik juz pokazywalem na naszym forum , ale teraz znalazlem takie fajne fotki ze studia ( tak to nowe studio w radiu Gdansk ) .
Ze sprzedazą to jest tak ze jeszcze nie wiem czy go sprzedac czy moze zostawic go sobie , juz takich nie produkuja , ( klon/mahon ) ma prawie 10 lat a jest w idealnym stanie , dobrze brzmi , niedawno wymienilem mu ISSy na Optimounty a jak dam bialą membrane na przód to juz wogóle bedzie miodzio ) , wiec na razie sie zastanawiam .
A chce sobie kupic drugi zestaw i wybralem Taye Tour Pro w okleinie Black Oyster ,
tylko na razie nie ma ich w sprzedazy , trzeba czekac do wiosny .
[size=9][ Dodano: Pią 06 Lut, 2009 ][/size]
DORZUCIŁEM JESZCZE PARE ZDJĘC ZE STUDIA
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Bębniarek
Wysłany: Pią 06 Lut, 2009
Dokładnie , a jak pięknie brzmi ! Pamiętam bo grałem na nim i utkwił mi w pamięci
Według mnie bardzo dobrze ( szczegolnie na zywo bo to 14 x 7 ) i rzeczywiscie jak sie producent reklamuje za taka cene tak dobra jakosc , warto , dostajesz za okolo 1200 zl zawodowy instrument , 10 warst klonu ,
diecasty , brzmi dobrze nawet na oryginalnych naciągach , chociaz ja jak wszyscy zmienilem na remo