wydaje mi sie czy masz tak strasznie blisko siebie pedały? bo jezeli tak to czy ci jest wygodnie? nie probowales ich dalej rozstawic?
a ogolnie fajnie
pozdrawiam
matteo
Wysłany: Pon 14 Sty, 2008
Tak mam strasznie blisko siebie pedały ponieważ tak mi jest wygodnie a po drugie to kolców nie mogę za bardzo wysunąć ponieważ przebija dywan i niszczy parkiet...już prawie połowę podłogi mam tak zniszczoną, gdybym je wysunął to by mi sie nie przesuwały a tak to cały czas tylko się schylam aby je dosuwać.
Moglbys cos wiecej napisac o zestawie?:) Chodzi mi przedewszystkim o takie aspekty jak czulosc werbla, hi-hatu ..
Pozdrawiam
_________________ <><
matteo
Wysłany: Sro 16 Sty, 2008
Jeśli chodzi o werbel to siatkowy i jest czuły raczej powiedziałbym bardzo czuły, gdy przyłożę pałkę do werbla i poruszam w lewo w prawo to od razu brzmi, tak samo gdy uderzam pałkę o pałkę to słychać. Z hh jest już inaczej ponieważ gdy gram na ridzie to wogóle go nie słychać( chyba że nie wiem jak się podgłasza). Talerze też dość czułe ale nie odbijają tak jak akustyczne.Czasami zdarza mi się nie działają pady najczęściej talerze.Jeśli chodzi o moduł to działa sprawnie i bez zarzutów. Zawiera 1024 brzmień, 99 gotowych zestawów a także posiada opcję treningową czyli jeśli dobrze mówię to 177 krótkich piosenek, różnego rodzaju muzyki, zazwyczaj 30 sekundowych<--to jest akurat minus w tym,metronom. Słyszałem że dla początkujących i do nauki ta perkusja sie nie nadaje...Ale największych plusem moim zadaniem jest to że spokojnie można ćwiczyć w bloku i mało zajmuje miejsca, to chyba tyle:)
matteo
Wysłany: Sro 16 Sty, 2008
Oki spoko, ja też ich nie lubię. Co tu dużo gadać nie ma to jak akustyk i prawdziwe brzmienie a nie z modułu a tak przy okazji to widziałem twoje bębenki- bardzo ładne, kolor spoko. O ile mi się zdaje to Mapex V??
Ja mam nadzieje że za niedługo jakieś porządne bębny kupie...